mustafayk
Kıdemli Üye
6264 e mesaj yazın ciddi mi şaka mi cevabı gelsin
Gerçek mi yoksa çok ciddi şekilde şaka mı yapıyorsunuz?
6264 e mesaj yazın ciddi mi şaka mi cevabı gelsin
Gerçek mi yoksa çok ciddi şekilde şaka mı yapıyorsunuz?
Bu fiyatlarla tercih sebepleri yerle bir edilmiş durumda... İlginç.Xedos ilanlarına bir göz attım ve ilanlar çoğalmış dedim ama yanılmışım. Çifter çifter ilana koyulmuş
Manuel daha önce gördüm ama nerde ne zaman hatırlaymadım.
1) Mazda Xedos 9 2000 Model 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 545501947
1) Mazda Xedos 9 2000 Model 39.500 TL Galeriden satılık ikinci el Yeşil renk - 547412697
Buda daha önce Adana'dan ilana çıktı epey bekledi ve hala ilk sahibinden 2. sahibine geçemedi
2) Mazda Xedos 9 1998 Model 44.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 512953664
2) Mazda Xedos 6 1998 Model 44.000 TL Galeriden satılık ikinci el Yeşil renk - 537170044
(Mesaj uygun görülmezse Sohbet bölümüne taşınabilir)
Euroya endeksli39 dan 44 e mi çıkmış
Bu adamı aylar önce aradık Ahmet Abi'yle. Telefona dönmedi bile, pek satası yok anlaşılan?2-3 ay önce motor arızalı diye 13-14 bin gibi rakama ilandaydı.... Motor güzel yapılmışa benziyor.
Kasa diri, koltukların kumaş olması ve kolay kolay deforme olmamasından kokpiti diri gösteriyor.
Xedos arayanlara fırsat aracı....
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-arayanlar-buraya-sifir-motor-575526841/detay
Biliyorum ben bu aracı. Yutah'taki kuzenim geçen bana sordu, "Mazda ile ilgilisin sen bilirsin" diye.Bu efsane olayı fazla abartılmış, baksanıza adamlar polis arabası olarak kullanmış
Ekli dosyayı görüntüle 36093
Bu adamı aylar önce aradık Ahmet Abi'yle. Telefona dönmedi bile, pek satası yok anlaşılan?
Merhaba. Araç bana ait, arayanları duyduğum ve gördüğüm sürece herkese cevap verdim. Satasım var da kimsenin alası yok galiba. 8bin lira teklif eden bile var. O kadar komik takas teklifleri geliyor ki şaşarsınız. Herkesin malı altın, ne hikmetse bizim malımız teneke. Son durum bu (an itibariyle)
Ekli dosyayı görüntüle 38086
Vayyy, bir Xedoscuyu daha saklandığı yerden çıkardıkMerhaba. Araç bana ait, arayanları duyduğum ve gördüğüm sürece herkese cevap verdim. Satasım var da kimsenin alası yok galiba. 8bin lira teklif eden bile var. O kadar komik takas teklifleri geliyor ki şaşarsınız. Herkesin malı altın, ne hikmetse bizim malımız teneke. Son durum bu (an itibariyle)
Ekli dosyayı görüntüle 38086
Vayyy, bir Xedoscuyu daha saklandığı yerden çıkardık
Foruma daha önce gelen Xedoscular hemen kayboluyor (Mx9 Ahmet abi hariç), tecrübe dinleyemiyoruz. Gerçi @incirinaltı Mustafa abide var ama onunda pek tecrübe paylaştığı yok.
Bu araçların alıcısını bulmak zor, hayırlı satışlar olsun tez zamanda nasibi çıkması dileğiyle....
Xedos 9'a bilmeyen binemez. Hatta ben biliyorum ama yine binemiyorum mesela?
29 Haziran günü 2-3 kere aradım. Hatta belirli aralıklarla aramıştım. Normal şartlarda peşi sıra aramam, aradığım kişinin dönmesini beklerdim ama o gün Hatay'a gidiyorduk ve size ulaşsaydık Adana'da bir mola verip aracınıza bakacaktık. Benzinde binilen motor neden bu kadar az km'de yapıldı, manuel klima dijitale çevrilebilir mi, koltuklar neden deri değil gibisinden bir kaç soru soracaktık ki yanımda da Xedos9'lara fısıldayan ağabeyim @MX9 da vardı. Nasip değilmiş biz de yolumuza devam ettik.
Hatta konusu da burada: https://www.mazdagaraj.com/konular/xedos-9-koltuk-degisimi-ve-hatay-gunlukleri.8436/
Daha ne dinlemek istiyorsun acabaVayyy, bir Xedoscuyu daha saklandığı yerden çıkardık
Foruma daha önce gelen Xedoscular hemen kayboluyor (Mx9 Ahmet abi hariç), tecrübe dinleyemiyoruz. Gerçi @incirinaltı Mustafa abide var ama onunda pek tecrübe paylaştığı yok.
Bu araçların alıcısını bulmak zor, hayırlı satışlar olsun tez zamanda nasibi çıkması dileğiyle....
Sendeki tecrübeler hep acı abiDaha ne dinlemek istiyorsun acaba
Hakan o motorun harladığını duyamadım. Sessiz bir motor. Ben hızı sevmiyorum çok tırsıyorum. Ama bu hız konusunda @incirinaltı bize bilgi verebilir.Sendeki tecrübeler hep acı abi
Motoru harlayıp V6 sesi o duyamadık, 0-260 denemesi falanda olabilirdi
Fabrika sınır koymuş, 210 u geçmiyor, 210 u geçmeyince işkillenmiştim, bi araştırdım sınır 210 muşSendeki tecrübeler hep acı abi
Motoru harlayıp V6 sesi o duyamadık, 0-260 denemesi falanda olabilirdi
Gazı kökleyince ses güzel çıkıyor...Hakan o motorun harladığını duyamadım. Sessiz bir motor. Ben hızı sevmiyorum çok tırsıyorum. Ama bu hız konusunda @incirinaltı bize bilgi verebilir.
Var ama tıklamıyo.Fabrika sınır koymuş, 210 u geçmiyor, 210 u geçmeyince işkillenmiştim, bi araştırdım sınır 210 muş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gazı kökleyince ses güzel çıkıyor...
Bizim araçta kick down var mıydı abi.
Gazı kökleyince pedalda tık sesi olmuyor.