Hocam tekrardan hayırlı olsun, besili guzuyu sahiplenmene senin kadar sevindim... Garaj içinde kalması güzel bence. Allah kaza bela nazar vermesin...
Abi sen biri sahiplensin dedin, ben de senin sözün yerde kalmasın istedimHocam tekrardan hayırlı olsun, besili guzuyu sahiplenmene senin kadar sevindim... Garaj içinde kalması güzel bence. Allah kaza bela nazar vermesin...
Abi sen biri sahiplensin dedin, ben de senin sözün yerde kalmasın istedim
Abi çok sağol, hakkımızda hayırlısı bugün Cem beyi 2 kişi aradı biz yanındayken satıldı dedi.
Kısmet bizeymiş, inşallah hayırlıdır. Kupon araçlar konusunu gördüğümde sen aklıma geliyorsun abi
Çok sağol,İstediğin zaman, gel bu hafta sonuAnlaşılan senin gözün artık M3 Power Sense'yi bile görmez Hayırlı olsun tekrardan Mustafa abi, inşallah bizde bir gün süreriz goca guzuyu
Çok sağol,İstediğin zaman, gel bu hafta sonu
Bu arada Bülent denildiği gibi şişko değil
Cuma günü sana tatlı ısmarlayacağımBülent abi çakı gibi adam, kim demiş şişko diye
@hakan_emre far ve yağmur sensörü eklenebilir mi, anahtarlar
sustalıya çevirebilir mi, anahtarsız giriş ve çalıştırma yapılabilir mi (immobilezir var )...
Şimdilik aklıma gelen deli sorular..,
İmmo önemli değil,Far ve yağmur sensörü eklenir, anahtarsız girişde yapılır anahtarsız çalışmada (immo iptal olabilir) sustalı en basit iş
Tamam abi, ciğercinin karşısında künefeci vardı zatenCuma günü sana tatlı ısmarlayacağım
Şu aracı benim usta yaptı. Bir hafta sonu sen gel hep beraber uğraşırızİmmo önemli değil,
Ne zaman bırakayım
Gerçi yoğun olacaksın bundan sonra
Bu kadar elektronik devre ile bu araç senede bir akü ister herhalŞu aracı benim usta yaptı. Bir hafta sonu sen gel hep beraber uğraşırız
Not: Araba urfada toprak bi ağasının. Maliyeti 35 bin telee Bro'da boyasız ha
Şanzuman yağını kontrol etmek gerek. Ayrıca yağ soğukkken de yapabilir ama Isınınca geçer sendeki durum bu mu?1. Vitesten 2. Vitese geçerken tam bir silkeleme denmese de geçiş hissediliyor. Şanzıman yağı ve filtresi ile alakalı mı yoksa mevzu daha mı derin acaba...
Abi 1.vitesten 2 ye geçerken silkeleyerek geçiyor (bunu 2000 devir civarı yapıyor gaza yüklenmeyince). Ama gaza yüklenmişsem 3000 devir civarı vites değiştirdiği için silkelemiyor.Şanzuman yağını kontrol etmek gerek. Ayrıca yağ soğukkken de yapabilir ama Isınınca geçer sendeki durum bu mu?
Tamamdır abi. Teşekkürler.Vites geçmeme gibi bir durum yoksa sadece sarsıntı varsa önce yağ ve filtrenin değişmesi gerekli. Hemen düzelme olmayacak zaman gerekecek.