Mazda CX-7

arda

Sessiz
Araç Markası
2010 - Mazda CX-9
Araç Renk ve Tip
Mor
Ülkemizde birkaç tane bulunuyor bundan. 2.2 dizel motorlu (173 hp, 400 Nm) ve manuel vites. Hatta bir tanesi ilanda şu an. Ne düşünüyorsunuz, alınır mı?

Ekli dosyalar

• 9704b52f-a462-4d68-8478-1b7ae3b7e4eb.jpg
    9704b52f-a462-4d68-8478-1b7ae3b7e4eb.jpg
    238.4 KB · Görüntüleme: 16

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
İşletme maliyeti tolere edilirse alınmayacak araba değil bana göre.

By_Nisay

Kırmızılı (06JN208)
Araç Markası
Mazda MPV LWEW
Araç Renk ve Tip
Siyah-MPV
Ülkemizde birkaç tane bulunuyor bundan. 2.2 dizel motorlu (173 hp, 400 Nm) ve manuel vites. Hatta bir tanesi ilanda şu an. Ne düşünüyorsunuz, alınır mı?
Çok güzel çok hoş araba ama motor yürüyen aksam parçalarını bulsanız bile alternatifli olarak, gövde malzemeleri gibi ürünleri bulmanız çok zor.
Örnek veriyorum ön cam çatlasa, yenisini bulmak için akla karayı seçtirebilir ya da kaput sacı lazım oldu diyelim, bulmak çok zor, bulduguna da cok uçuk fiyat isteyecekler. Tekel olmuş, adam soruyosa alacak diyip diretecektir. Yurtdışından getirtme işi iyice kötüye sardı zaten. Mazda MPV sahibiyim, mükemmel bir araç ama üzülerek söyleyimki bu Cx-7'ninde kaderinin farklı oldugunu sanmıyorum.

Özel hissetirecek araba olacaktır muhakkak, park edip inerken "yaw Mazdanın böyle arabasıda mı varmış, çok güzelmiş" "bu arabalar da çok güzel aslında ama" "...tam binilecek araba bunlar..." gibi Mazdacıların cok duydugu sözler varken, böyle uç arabalarda bunu daha cok duyacaksınız. Keyifli olur mu? Kesinlikle!

Son düzenleme:
Üst Alt