Meguiars 7214 Gold Class Deri Temizleyici Ve Koruyucu almıştım menunum.Merhabalar, 2014 cx5 power koltukları gerçek deri midir? Bakımı nasıl yapılır?
Başlıktaki soruların cevaplarını ben de Kendi aracım için arıyorum bir süredir Araştırmalarım sonucu piyasada ulaşilabilen en mantıklı ürünlerin yukarıdakiler olduğuna kanaat geldim üstad. Hatta temizleyiciyi aldım, Bakım ürününü de sipariş etmeyi düşünüyorum.evet hakiki deridir. yılda 2-3 kez aşağıdaki ürünler ile bakım yapabilirsiniz. ben bunlar ile yapıyordum gayet iyidirler.nasıl kullanılacağına dair you tube da videoları var. sprey ile temizle, kremi ile bakımını yap.o kadar
Leather Cleaner
Leather Care Balm
Cx3 teki siyah olan deri suni, beyaz olan deri hakiki deridir. Bugün buluşmada Okan abi (Muğla Bayisi) söyledi. Katalogda da aynı bilgi var. Cx-5 de durum nedir bilmiyorum.
Teşekkür ederim, aradığım buydu.evet hakiki deridir. yılda 2-3 kez aşağıdaki ürünler ile bakım yapabilirsiniz. ben bunlar ile yapıyordum gayet iyidirler.nasıl kullanılacağına dair you tube da videoları var. sprey ile temizle, kremi ile bakımını yap.o kadar
Leather Cleaner
Leather Care Balm
Başlıktaki soruların cevaplarını ben de Kendi aracım için arıyorum bir süredir Araştırmalarım sonucu piyasada ulaşilabilen en mantıklı ürünlerin yukarıdakiler olduğuna kanaat geldim üstad. Hatta temizleyiciyi aldım, Bakım ürününü de sipariş etmeyi düşünüyorum.
Deri konusunu, yeni tanıştığım bir döşemeciye sordum. deriye baktı, iki parmağıyla çimdik atarak test etti yanların suni deri, temas edilen yerler gerçek deri olduğunu söyledi..
Ek: Temizlik yaparken standart bezlerin kiri pek almadığını nette okudum ve özel deri temizlik süngeri aldım. İlk fırsatta temizlik yapıp paylaşırım kısmet olursa..
Cx3 teki siyah olan deri suni, beyaz olan deri hakiki deridir. Bugün buluşmada Okan abi (Muğla Bayisi) söyledi. Katalogda da aynı bilgi var. Cx-5 de durum nedir bilmiyorum.
CX-5 te oturma ve sırt bölümleri hakiki deri, sırt bölümünün arka koltuğun ön kısmına bakan yani arkadaki oturanları özellikle çocukların ayağının gelebileceği yerler deri değil...
bize verilen bilgi, Muğla Mazda Gören Oto nun verdiği bilgiler. Ben açıkçası o bölgeye dikkat etmemiştim, ilk fırsatta kontrol ederim artık.abi bence oralarda hakiki deri ama dediğin gibi canavarların ayaklarına dayansın diye çok işlenmemiş (yumuşatılmamış) sert deri. yada bana öyle geliyordu.