Oğuzhan Aktif Yönetici Administrator Konum Aydın 7 May 2016 #2 Vay be kullanmak incelemek isterdim. Türkiye'ye hiç gelmemiş sanırım.
Domestos JaDeD Yönetici Global Moderatör Konum Aydın-Merkez 7 May 2016 Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan #3 Oğuzhan' Alıntı: Vay be kullanmak incelemek isterdim. Türkiye'ye hiç gelmemiş sanırım. Genişletmek için tıkla ... Bir kaç yerde konsept diye okudum. Doğruysa bu muhtemelen seri üretilmemiştir. Ama hakikaten süper duruyor. Ne zevkli olurdu kullanması.
Oğuzhan' Alıntı: Vay be kullanmak incelemek isterdim. Türkiye'ye hiç gelmemiş sanırım. Genişletmek için tıkla ... Bir kaç yerde konsept diye okudum. Doğruysa bu muhtemelen seri üretilmemiştir. Ama hakikaten süper duruyor. Ne zevkli olurdu kullanması.
HakanEMRE Aktif Konum Bolu-Ş.Urfa Araç Markası Renault - Twingo Araç Renk ve Tip Su Yeşili-HB Coupe 7 May 2016 #4 Bir Twingo kadar olmasada keyif verici bir arabadır tabi Mps yi geçtim 2.5 motorlusunu bile bulupta alamadık
Bir Twingo kadar olmasada keyif verici bir arabadır tabi Mps yi geçtim 2.5 motorlusunu bile bulupta alamadık
Murat Yılmaz Kıdemli Üye Konum İstanbul Araç Markası Mazda 3 - 2011 Araç Renk ve Tip Touring MY Editions 8 May 2016 #5 Muhtemelen konsept olarak kalmıştır...
ezmocesteri Seçkin Üye Yönetici Global Moderatör Konum Ankara Araç Markası 2013 - Mazda 3 Dizel Araç Renk ve Tip Beyaz Sedan İmp. 8 May 2016 #6 Murat' Alıntı: Muhtemelen konsept olarak kalmıştır... Genişletmek için tıkla ... Yurtdışında çok var Mazda 6 Mps
Murat' Alıntı: Muhtemelen konsept olarak kalmıştır... Genişletmek için tıkla ... Yurtdışında çok var Mazda 6 Mps
Domestos JaDeD Yönetici Global Moderatör Konum Aydın-Merkez 8 May 2016 Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan #7 ezmocesteri' Alıntı: Yurtdışında çok var Mazda 6 Mps Genişletmek için tıkla ... 6 var evet rastladım sanal ortamda ama 626 ya hiç rastlamadım. Ancak bunu gördüm ve paylaşım yapayım dedim.
ezmocesteri' Alıntı: Yurtdışında çok var Mazda 6 Mps Genişletmek için tıkla ... 6 var evet rastladım sanal ortamda ama 626 ya hiç rastlamadım. Ancak bunu gördüm ve paylaşım yapayım dedim.