Teşekkür ederim. Acıbadem'de Merser otomotiv var. Oraya fiyat için mail attım. Geri dönüş bekliyorum.Kafanızda fiyat hakkında fikir oluşması için ; geçen bakımını yaptırdığım 2004 Mazda 6 için cam çıtalarını servise sorduğumda tanesinin 50 TL olduğu söylendi, ellerinde sadece ön camlar için varmış bende bir ara sipariş veririm dedim.
Bizim 626 GE'ler için Aralık İzmir buluşmasında sorduğumda tanesi 275 gibi bir rakamdı. 626'lar pahalı oluyor genelde. İnşallah fiyat uygundur.Kafanızda fiyat hakkında fikir oluşması için ; geçen bakımını yaptırdığım 2004 Mazda 6 için cam çıtalarını servise sorduğumda tanesinin 50 TL olduğu söylendi, ellerinde sadece ön camlar için varmış bende bir ara sipariş veririm dedim.
4 Cam için Toplam 1330 TL Fiyat verdiler.
Bu yaştaki araçların orijinal parçalarının bulunabilirliğine mi sevinelim.
Ankara Ostimde Güven Oto var. Mazda çıkmacısı 450 TL Fiyat verdi. Ordan alacağım inşallah.
Çıkmacılarda özellikle eski araçların parça fiyatlarını çok iyi biliyor...
İyi de Murat, bu bahse konu çıtalar çok çabuk özelliğini yitiren çıtır çıtır kırılan parçalar. Bunun sağlam ikinci elini bulmak çok zor, bulunsa da ömrünün uzun olması mümkün değil, zaten evsafını yitirmiştir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef bu çok doğru bir tespit değil. Çok bilindik piyasa arabası diye tabir edilen araçların bile bu yaşlardaki araçlarının cam çıtası gibi çok fazla aranmayan parçalarını servisten getirtmek imkansıza yakın yüzünüze bile bakmazlar.Bu yaşlarda her marka aracın parçaları mevcut.
+1903Maalesef bu çok doğru bir tespit değil. Çok bilindik piyasa arabası diye tabir edilen araçların bile bu yaşlardaki araçlarının cam çıtası gibi çok fazla aranmayan parçalarını servisten getirtmek imkansıza yakın yüzünüze bile bakmazlar.
Maalesef bu çok doğru bir tespit değil. Çok bilindik piyasa arabası diye tabir edilen araçların bile bu yaşlardaki araçlarının cam çıtası gibi çok fazla aranmayan parçalarını servisten getirtmek imkansıza yakın yüzünüze bile bakmazlar.