Cem Baydar
Katılımcı
Yeni pabuçlarını görmek güzel olurdu... Foto isterük...
Hayırlı olsun, kazasız günlerde eskisinler.
Hepinize teşekkür ederim. Lastiklerle ilgili o kadar araştırma yaptım ki fiyat hariç lastikle ilgili bilinmesi gereken ne varsa hemen hepsini öğrendim.
Çok iyi olmuş, gerektiğinde bilgilerini rica ederiz artık, mesela Michelin lastikte kullanılan kauçuk oranının diğer markalara göre daha fazla olduğunu duydum ama her model için mi bilmiyorum.Hepinize teşekkür ederim. Lastiklerle ilgili o kadar araştırma yaptım ki fiyat hariç lastikle ilgili bilinmesi gereken ne varsa hemen hepsini öğrendim.
Lastiğin sertliği ya da yumuşaklığıyla ilgili olarak şunu söyleyebilirim ki ben daha önce hep lastiğin sırt kısmında kullanılan kauçuk etkili sanıyordum. Öğrendim ki bu yanakla ilgili olan birşeymiş.Çok iyi olmuş, gerektiğinde bilgilerini rica ederiz artık, mesela Michelin lastikte kullanılan kauçuk oranının diğer markalara göre daha fazla olduğunu duydum ama her model için mi bilmiyorum.
Çok fazla zorlamadım sadece 190Bu gün yeni lastiklerle uzun yola çıktım. Araç sürate binince sağa çekme yapıyordu ve 110 KM'den sonra direksiyonda titreme başlıyordu. Ohhhh artık hiç birisi yok. gayet iyi gidiyor. Araçta biraz kalabalıktık, fazla sıkıştırmak istemedim sadece 190'a kadar çıktım sonra ayağımı gazdan çektim.
5x114,3 bijon aralığında olmalıBijon göbek aralığını bilen varmı arkadaşlar 2000 model için. Birde orjinal jant bulumuyor. Yine 5 bacaklı bir jant düşünüyorum Mazdalara 5 bacak jant daha güzel gidiyor
örnekteki jantlar gibi
göbek açıklığı önemlimi5x114,3 bijon aralığında olmalı