emytoget
emytoget
Servis dışında kaliteli malzeme arıyorum alt takım için işin içinden çıkamadım. Bilenlerden yorum yardım........
Bu site çok uygun da genel olarak kalitesiz parça satıyor gibi geldi. Çünkü benim parçacının sattığı parçalarla aynı marka.[member=10]emytoget[/member] Var ama yurtdışında malesef. Türkiye'deki yan sanayi parçalar en düşük kalite oluyor yinede bir kaç yer var.
Şuraya bir göz at derim ürünlerin markaları oem numaraları vs. yazıyor kalite kalite ayırmışlar
http://e-store.ilkcard.com/
[member=51]CeNDeL[/member] Ömer ile Izmit oto saniyede bir parçacıya gittigimizde 626'nın ne parçalari var diye sorduğumuzda; alt takım, ön takım vs var demişti.
Ömer'e özelden bi ulaşmayı dene Murat yardımcı olacaktır. Birde İzmit'te Mazda dan anlayan Gülluce Oto varmış, sanırım istediğin parçaları orada da bulursun
Maşallah Veli bey her yerde varsın kardeş.
servis salıncakların tanesine 700TL demişti
Z rotlara 100 TL
Amortisorler kuleler vs 4 lü set 3000
demişlerdi..
Hakan servisten benim için fiyat aldı ön salıncağın ön burcu 95 arka burcu 195 gibi bir fyattı. Komple salıncak ise 900 küsür. Yüzde 30 indirim gelse bile alınmayacak kadar pahalı. İnternette en ucuz salıncak 85 en pahalısı da 250 tl civarı. Bugun zamn bulup lifte alırsam arabayı bütün sorunlu parçları tespit edip netten alacam.Servisden fiyat almadan hic bir parcayi direk almanin bi anlami yok 700tl veripde salincakda alinmaz ;-)