yani silgecin otomatık olarak çalısıp durması ıcın zaman ayarı yapıyor o halde benım aracta o fonksiyon calısmıyor yada ben dıkkat etmedım zamanlama konusunda
bir sonraki kasada da mevcut komutanım[member=9]domestos[/member] Veli baba imdada yetişmiş
Aracınız 92-97 kasa ise, silecek kolundaki kademeli olarak dönen şey zaman ayarı. Kendinize doğru cevirseniz zaman süresi uzar, ön cama doğru çevirirseniz zaman kısalması lazım.
bir sonraki kasada da mevcut komutanım
benimde çok hoşuma giden bi özellik birde swing olsaçok güzel olurduDoğrudur hocam, zaman içine zaman koymuş adamlar ;D
benimde çok hoşuma giden bi özellik birde swing olsaçok güzel olurdu
Benim araba 91 626 GD kasa silecek kolunu 1 kademe indirdiğimde zaman ayarlı seçenek var silecek kolunu kendime doğru çevirmeye başladığımda. 2 kademe indirdiğimde düz çalışma 3 kademede ise hızlı çalışma yapıyor.
Sizin kasalarda ilk kademedeki fasıla ayarı yok diye biliyorum... :
1. Kademede 4 farklı tık var ama tıkların arasıda var.Adamlar yapmış veli abi 1 kademede 4 farklı hız var sanırım
Arkadaşlar ge kasa 626 farları acan kolun detaylı anlatımını yaparmısınız lütfen benim merakım şu bu kolu sağa sola sinyal veriyor tamam ama birde ileri geri fonksiyonkarı var ortaya alınca parkların yanması normalmi kolu çevirmeden sadece ileri geri hareketten bahsediyorum yani farlar kapalı diyelim ben kolu ikeriden bir kademe geri çekince parkların yanması normalmi sizdede böylemi durum
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam böyle oluyor dogru ama herşey kapalı yuvarlak baslıkta kapalı kol ilerde diyelim bir kademe kendime doğru çektiğimde parklar yanıyor bu normalmi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi