aliparlar1983
Aktif
İstediğin kadar açabilirsin abi sorun yok. Ben takıldım sana. Eline sağlık bu arada Yaşayıpta tecrübe edenin tecrübesi başka oluyor.Tamam konu açmıyorum açarsamda toplu açarım...
Motor ve elektriği yazdım...
Gerisi incik boncuk...
Lazım olana yazarız..
Sen de sorun mu çıkardıydı Seiwa?Seiwa uygunluk konusunu dikkate almayın lütfen
Buji kablolarında orjinallik
Olmadı NGK
o da olmadı Seiwa...
Orjinalinin markasını biliyormusun Adem abiali abim hiç ugraşma yetkili servisten al kurtul dünya emek veriyorsun o arabaya hiç macera yaşama takıcan piayasadaki çakma japon mallarını iki sıcak soguk görücek başlıcak tekleme yapmaya distribütör sıfır onada orj kablo yakışır direk yetkili servis virüsler kökten temizlik abi ..
seiwa nın fiyatını nette en uygun 62 tlye buldum
Aynen ustam dediğin gibi y.servisten orjinal...ali abim hiç ugraşma yetkili servisten al kurtul dünya emek veriyorsun o arabaya hiç macera yaşama takıcan piayasadaki çakma japon mallarını iki sıcak soguk görücek başlıcak tekleme yapmaya distribütör sıfır onada orj kablo yakışır direk yetkili servis virüsler kökten temizlik abi ..
Aynen ustam dediğin gibi y.servisten orjinal...
Senin dediğin dışına çıkmam...
O yazdığım eskiyde senle konuştuktan sonra seiwayı çıkardım yazıdan
Ali abi bende ilk bakımda bujileri değiştircem. Hangi bujiyi tavsiye edersin. Netten aldığın buji varmı. Servistekiler nasıldır?
Abi az önce yine Gören otomotivle iletişim kurdum; 4 adet buji 24 TL'ymiş. Ekledim gitti sepete onlarıdaBosch veya NGK işini görür Hakan... Ben son değişimde Bosch takmıştım... Fakat; tırnak aralığını 0,6 filer yaptırmanı tavsiye ederim.
Kido marka kakolu süt alıyosun içtikten sonra pipeti atma onla ayar yapcazAbi az önce yine Gören otomotivle iletişim kurdum; 4 adet buji 24 TL'ymiş. Ekledim gitti sepete onlarıda
Servisin ki en idealidir diye düşündüm.
0,6 olayını anlamadım o aralık ayarı ne ile yapılıyor...
Abi az önce yine Gören otomotivle iletişim kurdum; 4 adet buji 24 TL'ymiş. Ekledim gitti sepete onlarıda
Servisin ki en idealidir diye düşündüm.
0,6 olayını anlamadım o aralık ayarı ne ile yapılıyor...