Arkadaşlar bu forumda kayserili arkadaslar varsa kaysride bizim mazdalardan iyi anlayan usta arıyorum sivas ta usta falan yok
İlginiz için çok teşekkür ederim uygun bi zamanda linkte verdiginiz kayserili ustalara aracımı bi gösterecegim o zaman sizleri tekrar bilgilendiririm.hiç bir aracımın üzerine bu kadar düşmemiştim en ufak bi arızada satıyordum bu farklı oldu.Buyur;
Mazda 3 BL (2009-13) Kuzum Yağmur Sonrası Sele Maruz Kaldı.
Forumda genelde bir çok şey var ama araştırıp, okumak gerekiyor...
Tavsiye ederim.
Müsait olduğum zaman sizi ararım görüşürüz maalesef gece çalışıyorum gündüz yatıyorum. Pek müsait olmuyorum.ilginiz icin Teşekkürler.Her iki aracımda da çok ciddi rölanti sorunları çektim, ısı müşürü sorunu da dahil..
Size özelden numara atıyorum, bi görüşelim ben size ısı müşürleri göndereyim bi deneyin. En küçükten başlayalım arıza kaynağına..
Çok ciddi şükür sebebin var abi, maşaAllahEdit;
Doğru hatırlamışım
Mazda 626 GE (1991-97) HB Bakım Maliyeti
@incirinaltı Mustafa abi hakketen bende bir anormallik var galiba hahsha
Hocam aslında bende de unutkanlık çok oluyor. İşlerimizin yoğunluğundan olsa gerek diyorum. Bazen uyumadan önce sabah evden çıkarken şunu yanıma alayım diyom işe vardığımda tüh ya diyorumÇok ciddi şükür sebebin var abi, maşaAllah
Ön ve arkadaki eksoz takozu değismistimAynı sıkıntı bende de var. Şanzıman takozu aldım ama sağolsun ptt kargo 500 km'lik yoldan 5 günde getiremedi
Kulak yırtıksa; sarsıntılı çalışma, topridoda zırlama gibi trim sesleri, ilk harekette ve vites değiştirmelerde kütleme sesi, yokuşlu viraj alırken lak lak lak diye sesler yapabiliyor.
626'nın şanzıman takozu söküp takması en zor olan takozu. Böyle işlerin işçilik fiyatları standart olmaz ustadan ustaya göre değişir. En az 50 TL alırlar diye tahmin ediyorum.
Birde siz takozları geçen senelerde değişmiştiniz sanırım. Yan sanayi takozun ömrü 2 yıl oluyor gördüğüm kadarıyla
Edit;
Doğru hatırlamışım
Mazda 626 GE (1991-97) HB Bakım Maliyeti
@incirinaltı Mustafa abi hakketen bende bir anormallik var galiba hahsha