. Herhangi bir dugme yokki aktif yada pasif olcakSistem kafasına göre uyarı vermiyor, kendin çalar saat gibi ayarlayıp aktif edersen bir kere, pasif hale getirmedikçe o hıza her ulaştığında uyarı verir.
Benim guzu 93 model bu ses Ben de de var 120 ye gelince ötme ye başlı yo.bugün Sana yi ye gittim ama elektirikci de sıra varmış daha sonra gideceğim.usta ya söyledim 120 ye gelince uyarı sesi veriyor dedim 93 model araba da hız uyarısı gibi ses olmaz dedi. Ben de bu Mazda abi japonlar yapmış dedim. daha sonra bir guzu ile karşılaştım sahibine sordum Ben de yok o ses dedi. Artık müsait zaman da km göstergesi sökülüp sesi iptal edeceğiz inşallah
Ya doğru söylüyor sunuz aslında durması bir yönden iyi cunki 120 den sonra ses Artık başınızı ağrıttiğı için 120 yi geç mi yor sunuz.ama uzun yola çıktığınız zaman bu arabalar da gittiniz belli olmuyor bir müddet sonra 120 de hiç gitmiyor gibi oluyor sunuz.İlginçtir ki çoğu kişide olmadığı gibi bende de yok.
Benim gibi aheste sürücüler için gerekli de... Bazen dalıyor insan bilmeden. Yerinizde olsaydım iptal etmezdim.