emytoget
emytoget
Hem pratik hem de orjinalliği bozmadan el frenini nasıl kısaltacam?
Bu soruyu sen sorduğuna göre amaç öğrenmek değil öğretmek galiba...Hem pratik hem de orjinalliği bozmadan el frenini nasıl kısaltacam?
Yok yaw yapan var mı die sordum. Neresinden girsem bilemedim.
Baştan söylesene şunuÖle değil abi yaw Sonradan teli değiştirdiğimde tamirden eser kalmayacak şekilde yapmam lazım da bir türlü hem sağlam yerini hemde tel dışında zarar vermeyeceğim yeri bulamadım
OOO çok var ozmana. el freninden sonra arka sağ çama geçecem. temassızlık var.
Ooo hani anlamıyordun bu işlerden. Önce diğer tarafı çıkar ötekine tak sıkıntısız çalışıyorsa sonra bozuk olanı eve getir uğraş. direk dalma tuşaİyi hatırlattın benimde sol arka cam arka kapıdan indiriyo, kaldırmıyo, şoför tarafından kaldırıyom, yarın bi bakayım inş. anahtar bozuk değil oskist vs vardır.
El frenine gelince o zaman sen kendini, kendi aracında geliştir, Boluya gelirsen çok zorlanmazsın
Hala anlamadım Sağlam çalışıyor sen kısaltmak istiyorsun neden?İşi bilen adam da geldi. Şimdi dıdısına kadar sorar
Patron uzamış napayım değiştirmek istemiyorum. Öğrenelim işin püf yerini de bundan 10 sene sonra parça bulamayınca bilgimiz olsun
Besmele çekerek başlaEee nerden kısaltayım abi..
Fantazi arıyor kendisine anlamaycak ne varHala anlamadım Sağlam çalışıyor sen kısaltmak istiyorsun neden?
merkezi zaten tamir ettim çalışıyor. ama el freni boş en tepeye kadar çekince anca tutmaya başlıyor. Çok belli telin boş olduğu hiç kuvvet uygulanmadan çekliyor en sona gelince biraz sertleşiyor.Hala anlamadım Sağlam çalışıyor sen kısaltmak istiyorsun neden?
Gerdirme somunu olması lazım.Aracı bilmediğim için tam yönlendiremişyorum ama kesmene gerek yok gerdirmeye yarayan bir somun olması lazım...Hala anlamadım Sağlam çalışıyor sen kısaltmak istiyorsun neden?
[/quote
merkezi zaten tamir ettim çalışıyor. ama el freni boş en tepeye kadar çekince anca tutmaya başlıyor. Çok belli telin boş olduğu hiç kuvvet uygulanmadan çekliyor en sona gelince biraz sertleşiyor.