1/20 Irak a Gönderiyor..Üstelik Senelik..Döndüğünde Veli Abinin Guzuyu Alacak Kadar Fiuvv Belki Daha Fazla Bir Meblağ Elinde Olur..Olmadı Oradan Alır Gelirsin..Onuda düşündüm abi, 6 ay da giriş çıkış yaparım dedim. 6 ayda bir Süleyman Şah karakolu personeli değişiyor. Askeri konvoya takılıp giderim ve aynı şekilde dönerim
Herşey güzel işliyor alacam heralde
Evet..20. Zırhlı Tuğayı Var...Yurtdışı Görevlerine Orası Gönderiyor..Oraya Bağlıydım Ama Hiç Oraya Gitmek Nasip olmadı..Abi 1/20 den bişey anlamadım kusura bakma. Yurt dışı görevimi demek istedin?
Heryer gönderiyor abi sadece 20.Zh.Tug değil, birkaç yıl sonra belki gidebilirim, ama yurt dışı olunca buraya getirmek baya bir zahnetli iş sanırım, kolay olduğunu bilsem Suriye'den bile alınabilir, burada Suriyede akrabaları olan insanlar tanıdım, yardımcı olurlar belki ama plaka değiştirmek kolay iş değil diye biliyorum.Evet..20. Zırhlı Tuğayı Var...Yurtdışı Görevlerine Orası Gönderiyor..Oraya Bağlıydım Ama Hiç Oraya Gitmek Nasip olmadı..
Doğrudur Subay Astsubay Her yerden Geliyor..Erbaş 20.Zırhlı Tugaydan Yada Uzantısı Olan Silopi deki Taburdan Gidiyor..Veli Abinin Guzusu da Veli Abiye Kalsın O Zaman.. Sen Orada Parça Parça Bi Senita Toplar Biner Gelirsin Artık.. O0Heryer gönderiyor abi sadece 20.Zh.Tug değil, birkaç yıl sonra belki gidebilirim, ama yurt dışı olunca buraya getirmek baya bir zahnetli iş sanırım, kolay olduğunu bilsem Suriye'den bile alınabilir, burada Suriyede akrabaları olan insanlar tanıdım, yardımcı olurlar belki ama plaka değiştirmek kolay iş değil diye biliyorum.
Veli abinin arabasına sözüm yok sınıfında çok güzel ve mantıklı araba ama benim şuan tek düşündüğüm araç 929 Sentia.
Bugün biri forumlarda yazdıkalrımı görmüş heralde faceden arkadaş isteği göndermiş, neyse konuştuk dayısında varmış 3 kere kaza yaptım içinde diyor, sarsıntı bile hissetmedim ama karşıdaki araç pert oldu diyor birde satacak olursa sana haber ederim diyor
Doğrudur Subay Astsubay Her yerden Geliyor..Erbaş 20.Zırhlı Tugaydan Yada Uzantısı Olan Silopi deki Taburdan Gidiyor..Veli Abinin Guzusu da Veli Abiye Kalsın O Zaman.. Sen Orada Parça Parça Bi Senita Toplar Biner Gelirsin Artık.. O0
Sende Benim Gibi Kullanmaktan Çok İçinde Çay Keyfi Yaparsın..Parça parça buluruzda abi tarfiğe nasıl çıkarcaz en büyük mesele bu
Benim Guzuya Binenler 3+1 Ev Resmen Diyorlar..1+1 ev hocam ne istersen yap
Ah O Önyargılar..İşyerindeki Bir Abimiz Arabayla Gittiğim Bi Gün İş Çıkışında Dur Yerinden Ben Çıkarayım Dedi Verdim Anahtarı Çıkardı 10 Dakika İleri Geri Yaptı Şimdi 323 lere Bakıyor..Banada Bi Tane Bul Diyor..Dorudur abi, ilk 1992 de üretilmiş olmasına rağmen hala hiç görmemiş gibi bakan çok var 626 lara
Ah O Önyargılar..İşyerindeki Bir Abimiz Arabayla Gittiğim Bi Gün İş Çıkışında Dur Yerinden Ben Çıkarayım Dedi Verdim Anahtarı Çıkardı 10 Dakika İleri Geri Yaptı Şimdi 323 lere Bakıyor..Banada Bi Tane Bul Diyor..
Aracımda son 3-4 aydır debriyaja basıp bırakıldılğında; debriyaj en üst yani bıraklıdığında en son noktaya gelmeden sanki bi yere takılıyormuş gibi bir durum oluyordu.
Az çok anlayan kişilere daha önce gösterdim üst merkez diyende oldu, baskı balata diyende oldu, oralarda yay var, burç var odur diyende oldu.
Debriyajın görevini yerine getirmesine engel bir durum yaratmıyordu ama benim aklıma takılmıştı fırsat buldum gösterdim.
Urfa'da bir galericinin tavsiyesiyle bir servise gittim merkez olduğunu söyledi.
Değiştirdik sorun düzeldi. Kardeşimin 2009 Accenti varken bu aracın debriyajı ne kadar yumuşak diyordum, meğer benim merkez arızalıymış ondan sertlik varmış
Merkez arızalandığından dolayı içinden yağ geçmiyormuş. Böyle bir durum yaşayanların/yaşayacakların bilgisine...