Horttttt!
Hayatımdaki en büyük yanlışlardan biri "üniversite okumak" diğeri de "Petlas marka lastik almak" oldu.
Lanet olasıcanıın mükemmel (!) değerleri aha da bu:
Hiç iyi bir yanı yok mu bu lastiğin derseniz var tabi: Yaklaşık 23 bin km oldu hala dişleri sapasağlam.
O kadar sert lastik yapmışlar ki amcamlar eskimiyor da... Savrulma, atma falan yapmadı şimdiye kadar, her ne kadar süspansiyon sistemim mükemmel olsa da (çok mütevaziyim, biliyorum)
lastiğin de hakkını yememek lazım. Yağmurlu havalarda performansı da vasat derecede denilebilir. Ama o uğultu, o yol sesi yok mu, ömrümü yedi vallahi.
Sırf orijinal ölçü olan 195/65R14 ebatını bozmamak için zamanında yaptığım hataya 2 yılı aşkın bir süre tahammül ettikten sonra şu sıralar da hazır kış lastikleri ön planda iken güzel bir yaz lastiği almayı düşünüyorum kısacası. Önceliğim kesinlikle ve kesinlikle "sessizlik" ... Orijinal ölçüden de vazgeçtim ve en yakın ölçü olan 185/70R14 ölçülerindeki yazlık lastiklerde kayda değer şeyler yok, olanlar da abartılmış derecede pahalı veya desibelleri yüksek. 14 inç'lerde taban genişliğini 205 olarak üretilen bir lastik olmadığından dolayı da ikinci en yakın ölçü olarak 185/65R14 bir lastik alacağım.
Sessizlik konusu AB etiket değerlerinde bir şekilde işleniyor fakat "yumuşaklık" konusunda sizden yardım almak istedim. Dayanıklılık çok önemli değil, iki sene kullansam yeterlidir. Şimdilik tüm değerlerin aynı lastik üzerinde en yüksek olduğu alternatifler ve özellikleri şunlar:
Bridgestone | EP150 | 185/70/14 88T | Verimlilik: B | Islak Zemin: C | Gürültü: 67
Nokian | iLine | 185/65/14 86T | Verimlilik: C | Islak Zemin: C | Gürültü: 67
Yokohama | Bluearth ES32 | 185/65/14 86T | Verimlilik: C | Islak Zemin: C | Gürültü: 68
Goodyear | Efficientgrip Compact | 185/65/14 86T | Verimlilik: C | Islak Zemin: B | Gürültü: 68
Pirelli | P1 Cinturato Verde | 185/65/14 86T | Verimlilik: C | Islak Zemin: B | Gürültü: 69
Yorumlarınızı ve varsa bunların haricinde sessiz ve yumuşak lastik tecrübelerinizi bekliyorum.