13 14 dediğiniz LPG cinsinden değil mi ?Yoğun trafik şehir içi kışın 13-14 litrelik yakıt tüketimi olabilir. Geri kalan şimdilik mükemmel.
13 14 dediğiniz LPG cinsinden değil mi ?Yoğun trafik şehir içi kışın 13-14 litrelik yakıt tüketimi olabilir. Geri kalan şimdilik mükemmel.
Benzinli olarak yazmıştım. Lpg ile 16 litreler mümkün.13 14 dediğiniz LPG cinsinden değil mi ?
Veli abi LPGde 15- 16 litre istanbul trafiği için belki olabilir ama ortalama bir şehirde bizim araclar için bence fazla. Ben aracımı aldığımda kış aylarıydı ve bakımsızdı. Buna rağmen 15-16 litre yakıyordu. Bakımları yaptık ettik, 13-14 litrelere düşmüştü(yine kış aylarında).Benzinli olarak yazmıştım. Lpg ile 16 litreler mümkün.
O kadar yakacagini ben de düşünmüyorum. Eski araçlarla kıyas yapınca belli ediyor kendini biraz kış ayında yoğun trafikte ne yakacagini. Bakalım bekleyip göreceğimVeli abi LPGde 15- 16 litre istanbul trafiği için belki olabilir ama ortalama bir şehirde bizim araclar için bence fazla. Ben aracımı aldığımda kış aylarıydı ve bakımsızdı. Buna rağmen 15-16 litre yakıyordu. Bakımları yaptık ettik, 13-14 litrelere düşmüştü(yine kış aylarında).
İstanbul Şehir içi 10 litrenin altında kullanabilecek bir babayiğit olduğunu sanmiyorum,Şehir dışında da 6 litrenin altı hayal.
Aslan besleyen yemine katlanır demek lazım bir yerden sonra yada kaliteli bir lpg sistemi...
Şehiriçi klima surekli açık max 32 kuruş.şehir dışı klima sürekli açık 24 kuruş civarı bir sarfiyatım var.
Nazar değmesin maşallah... Çok iyi değerler.Arkadaşlar aracım 2009 model dynamic. Aldığım günden (31.10.2019) bugüne 24718 km yol yapmışım. Bunun 14 küsür bini şehirlerarası, 10 küsür bini şehiriçidir muhtemelen. Şehiriçi çoğunlukla sakin trafik, çok azı da yoğun trafikte geçmiştir. Uzun yolda radar sıkıntısı yoksa genellikle 130 140 km hız veya daha fazlası.
24718 kmde toplamda 2074 litre benzin tüketmiş, ödediğim para 13514 lira. Ortalama tüketim 100 km.de 8.28 litre.