Adem abinin tavsiye edeceği belli daikinBalatalarda yarı yarıya fiyat farklarının olduğunu biliyorum, bu yüzden ya servisten temin etmek ya da çok ucuzuna kaçmamak gerek. Değişimi Adem Ustam yapacaksa böyle bir şeyi dert etmene gerek yok zaten...
Balatalarda yarı yarıya fiyat farklarının olduğunu biliyorum, bu yüzden ya servisten temin etmek ya da çok ucuzuna kaçmamak gerek. Değişimi Adem Ustam yapacaksa böyle bir şeyi dert etmene gerek yok zaten...
Luk markasını daha önce 2.5 opel omegada kullandık alman malı iyidi bizim araclara varmı bilmiyordum daykin veya luk diyoruz o zaman kazancılardan fiyat sormustum 200 dedilerde markasını sormayı unuttum 200 ucuz geldi valeyoyu kimse tavsiye etmedi genelde arac 1.8 oldugundan sorun yasarsın diyolar 1.5 olsa tak kullan 1.8 de sorun cıkar senesine gelmeden acaba sizce dogrumu?
30 bin km sonra ustam değiştiririm dedi.Ben fiyat bilgisi alayım uygunsa stoklarım, dedim.Merhaba Arkadaşlar,
Aracım 205000 kilometreye geldi. Debriyaj artık iyice havada kavramaya başladı. Önerebileceğiniz hangi markalar var acaba?
Bir de baskıyı değiştirmemin sizce performansa ne kadar katkısı olur? Bu konularda pek bir bilgim olmadığı için size danışmak istedim
Şimdiden teşekkürler..
Gereksiz bekleme ve gereksiz harcama olur.30 bin km sonra ustam değiştiririm dedi.Ben fiyat bilgisi alayım uygunsa stoklarım, dedim.
Gören Otomotiv/ Muğla dan Yedek parça sorumlusu Ender bey kodları ile birlikte bana yolladığı liste. 15 günde Japonya’dan orijinal olarak geliyor.
Debriyaj baskı: FP0116410A 558,92 TL
Debriyaj balatası: B63316460B 550,03 TL
Debriyaj rulmanı: FP0116510 187,73 TL
Volan rulmanı: F80111303 167,23 TL
Arada afaki bir fiyat yok tercih meselesi.Gereksiz bekleme ve gereksiz harcama olur.
Exedy-Daikin orijinal kaliteye yakın yukarıdaki parçalar 1000 ₺'ye her japoncudan rahatlıkla temin edilebilir