Foruma yeni katıldım. Öncelikle kazasız belasız sürüşler dilerim. Yardımınıza ihtiyaç duyuyoruz. Aracım 2000model 323 familia 1.8 GT Airbag ışıkları hiç yanmıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bahsi geçen konuda gösterge tablosunda nerede yandıklarına bakabilirsiniz.Hayır. Airbag'e dair hiç lamba yanmıyor. Muhtemeldir ki ya lambalar kesmiş olsun veyahut sökülmüş olsun. Müsait anımda göstergeyi sökeceğim. Fakat airbag ampulünün nerede olduğunu bulabilecek miyim bilmiyorum.
Tam olduğu emin olunan bir gösterge ile kıyaslamak lazım. Fabrikasyon olarak bazı ampul yuvaları boş oluyor.Merhabalar. Arkadaşlar sizce Airbag ampulleri eksik mi? Ekli dosyayı görüntüle 6976
Bugün tekrar sökeceğim ampuller duruyor galiba. başka bi 323 var onun lambaları aktif. o lambaları alıp benim göstergeye takacağım öyle daha kolay olacak sorunu tespit etmek.Ampul duylarını çevirerek çıkarın ampul varmı diye bakın duy vardır ampul yoktur mesela buda olabilir. Eksik yok gibi duruyor.
Mantıklı bir yol izlemiş olursun... Kolay gelsin.Bugün tekrar sökeceğim ampuller duruyor galiba. başka bi 323 var onun lambaları aktif. o lambaları alıp benim göstergeye takacağım öyle daha kolay olacak sorunu tespit etmek.
Sağlam güldürdün...Bende 1.5cc modeli var. Benim aracımda hava yastığı olmadığı halde airbag ışığı yanıyor