sedat-dmrcn
Katılımcı
Arkadaşlar merhaba fotoda görünen tavan ve kaputta pas lar oluşmuş. Bikaç yıl binmek istiyorum ama yine de komple boyamaya fazla vermek istemem ama bu paslar böyle kalsa sizce çürüyüp yayılma veya delinme olur mu ? Kaportaci ya gitsem zaten iş almak için mutlaka yaptır diyecek ama sizin tecrubenizi almak istedim. Yaza parça boya yaptırabilirim belki ama kaça mal olur ve mesela kaputun önünü parça boya yapsam renk tutarmi? Tavani olmadı komple boyarim çünkü tavan boyası harelen miş. Yani pas olmayan yer bile catlamaya dönmüş sanki..sizce parça boya renk tutar mı. Temiz görünür mü..yaza kadar ince bi zımpara atsam üstüne anti pas sürsem çürümeye engel olur mu ?
arabanın önden ve arkadan da resimlerini atmaya çalıştım ki genel olarak boya durumunu göze alarak tavsiyede bulunabilirsenız daha saglıklı olur diye,şimdiden teşekkürler.
arabanın önden ve arkadan da resimlerini atmaya çalıştım ki genel olarak boya durumunu göze alarak tavsiyede bulunabilirsenız daha saglıklı olur diye,şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyalar
Moderatörün son düzenlenenleri: