Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Herkese iyi bayramlar...
Kısıtlamalar sebebiyle fotoğraf çekemediğim için sahibinden.com ilanını bir süre erteledim, ama öncesinde ilan burada olsun istedim.
Aracı çoğunuz her şeyiyle biliyorsunuz. Bakımları günü gününe yapılan, bir kuruş dahi sakınmadığım şanslı bir araçtır.
Bakım ve harca listemiz (hepsi ayrıntılı şekilde dosyalı olarak teslim edilecek) şu şekilde;
Şu an araca yapılması gereken bir masraf bulunmamaktadır. Periyodik bakıma bile gerek yok.
Araç ile ilgili konularımız;
Kısıtlamalar sebebiyle fotoğraf çekemediğim için sahibinden.com ilanını bir süre erteledim, ama öncesinde ilan burada olsun istedim.
Aracı çoğunuz her şeyiyle biliyorsunuz. Bakımları günü gününe yapılan, bir kuruş dahi sakınmadığım şanslı bir araçtır.
Bakım ve harca listemiz (hepsi ayrıntılı şekilde dosyalı olarak teslim edilecek) şu şekilde;
Şu an araca yapılması gereken bir masraf bulunmamaktadır. Periyodik bakıma bile gerek yok.
Araç ile ilgili konularımız;
Mazda 3 BL (2009-13) - Dizel Genel Kontrol ve Bakım (Traktörün Yeniden Doğuşu)
Aracı alırken bakan usta biraz masrafın olur, sahibi de yağ değişimi gerektiğini söylediği için, içim pek rahat değildi. Dönüşte Aydında Veli abi ve Oğuzhan ile biraz yağ ekleyip İstanbulda bakım yapma kararı aldık ama yolda fikrim değişti :) Can ile görüşüp Japon car servis ile iletişime...
www.mazdagaraj.com
Mazda 3 BL (2009-13) - Komple İç Temizliği - İzolasyon (Traktörün Yeniden Doğuşu Vol.2)
Aracı aldığım günden beri, aracın temizliği hep aklımı kurcalıyordu. Önceki sahipleri bu aracı hiç sahiplenmemişler galiba, çünkü bir aracın bu kadar kirli olmasının başka bir açıklaması olamaz. Didim’den, Aydın’a giderken artık dayanamadım ve aracı benzin istasyonuna çekip makineyle içini...
www.mazdagaraj.com
Mazda 3 BL (2009-13) - İç Aksam Boyama (Traktörün Yeniden Doğuşu Vol.3)
Aracı aldığımdan beri aklımda olan proje nihayet uygulama aşamasına taşındı :) İlk günden beri özellikle kapıların dümdüz siyah olması canımı sıkıyor, içimi boğuyordu. Önce servisten kapı tutamaçları için fiyat aldık; 354 TL, günlerce uykusuz kalmayı göze alamadığım için sipariş vermedim...
www.mazdagaraj.com
Mazda 3 BL (2009-13) - Spoiler ve Egsoz Ucu Montajı (Traktörün Yeniden Doğuşu Vol.4)
Egzoz kafası ilk aldığım günden beri aklımdaydı, ama spoiler konusunda kararsızdım. Ani bir kararla spoiler siparişi verip, egzoz kafasını cam filmini çektirdiğim yerden temin ettim :) Ürünlerimiz; Yola çıkacağım için montaj bantlarını sökünce spoiler biraz attı. @kadir le cam bantı alıp...
www.mazdagaraj.com
Mazda 3 BL (2009-13) - Deri Döşeme Macerası (Traktörün Yeniden Doğuşu Vol.5)
Güncelleme: 06.09.2018 Uzun süredir planladığım, fazlaca karar değiştirdiğim, renk seçenekleri uykularımı kaçıran "deri koltuk uygulaması" işlemi nihayet yapıldı :asik: İşlemler toplamda 3 gün sürdü. Geçen cumartesi günü @kadir ile uğrayıp fikir ve fiyat almıştım. Sonrasında @Adem Usta 'da; ben...
www.mazdagaraj.com
Mazda 3 BL (2009-13) - Komple Boya Macerası (Traktörün Yeniden Doğuşu Vol.6)
Aracı ilk aldığımdan beri aklımda olan işlem, nihayet geçen ay tamamlanmış oldu. 7 aylık süre içerisinde bir çok kişi ile fikir alışverişi yaptık. Yine bu süre içerisinde bir çok usta ile boya ve fiyat konusunda bilgi aldım. Genel kanı; komple boya. Bölgesel boyada ren uyuşmazlığı sorunu olma...
www.mazdagaraj.com
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
- Marka
- Mazda
- Model
- 3
- Model Yılı
- 2011
- Yakıt
- Dizel
- Vites