synchronic
Sessiz
Ben şöyle bir şeye karar verdim kavuçuk karbonfiber uçları kırmızı lip siparişi verdim uygulayınca resimleri atarım. Uygulamak isteyen arkadaşlar buna bakarak karar versinler.
Güzel haber, rağbet olurGençler size bi süprizim var , yurtdışından italat yapan sağlam güvenilir kişiler ile tanıştım , istemiş olduğunuz akseuar var ise link atın bana ben adamlara sorayım fiyat alayım adınıza özel getirtelim
''BEŞİK'' ten Mezar "TAŞ" ına ...
"BEŞİKTAŞ"
Orijinal Mazda aksesuarımı getiriliyor? Biz yurtdışından herhangi bir yerden buluyoruz onlar ithalatını mı yapıyor?Gençler size bi süprizim var , yurtdışından italat yapan sağlam güvenilir kişiler ile tanıştım , istemiş olduğunuz akseuar var ise link atın bana ben adamlara sorayım fiyat alayım adınıza özel getirtelim
Fiyat sorayım derken ciddi istekliler sorarsa yardımcı olmaya calışırım..
Orijinal Mazda aksesuarımı getiriliyor? Biz yurtdışından herhangi bir yerden buluyoruz onlar ithalatını mı yapıyor?
Mazda 3 2012 için varsa paylaşabilir misiniz?Acılmamış orj navi sd kart var 1500'e
"BEŞİKTAŞ"
açıkçası çok anlayamadım. neden başka birine ihtiyacımız olsun? yani gümrük falan olayları olduğunda bypass mı edilmiş olacak? biraz daha açabilir misiniz? yada kargo ücretimi düşük olacak. mesela ben lip istiyorum. yardımcı olabilirler mi ?Gençler size bi süprizim var , yurtdışından italat yapan sağlam güvenilir kişiler ile tanıştım , istemiş olduğunuz akseuar var ise link atın bana ben adamlara sorayım fiyat alayım adınıza özel getirtelim
"BEŞİKTAŞ"
Fiyat sorayım derken ciddi istekliler sorarsa yardımcı olmaya calışırım..
"BEŞİKTAŞ"
açıkçası çok anlayamadım. neden başka birine ihtiyacımız olsun? yani gümrük falan olayları olduğunda bypass mı edilmiş olacak? biraz daha açabilir misiniz? yada kargo ücretimi düşük olacak. mesela ben lip istiyorum. yardımcı olabilirler mi ?
Ben de lastik lip yapmistim, kendi uzerindeki bant dayaniksiz ama ahsap/plastik/metal yapistirici urunler var tekzen'de falan 10-15 tl'ye, onlarla yapistirinca saglam oluyor. Tabi orjinal gibi gorunmuyor ama ne kadar ekmek o kadar kofteSon indirim kampanyası gerçek indirim olmuş olsaydı orijinal taktıracaktım ama... Lastik lip yapıştıranlarınki kalktı yerinden sanırım. Sitede bir arkadaş (sanırım resimle ilgili bir bölüm okuyordu) kendisi kalıp çıkararak arka spoiler yapmıştı, belki lip de üretebilir
Ben de lastik lip yapmistim, kendi uzerindeki bant dayaniksiz ama ahsap/plastik/metal yapistirici urunler var tekzen'de falan 10-15 tl'ye, onlarla yapistirinca saglam oluyor. Tabi orjinal gibi gorunmuyor ama ne kadar ekmek o kadar kofte
Benimki boyle olmustu, tercih sizinGüzel duruyor mu hocam? Ben BL'me yapmak istiyorum da.