AliexpressHarika durmuş...Güle güle kullanın.Biz nasıl edinebiliriz ?
Merhabalar, bende sıcak hava tabancası vardı. Uygulamayı yaparken kullanmıştım ama ben kış ayında yapmıştım ve ortam soğuktu. Havalar sıcak çokda gerek yok bence ama ürünü nereden aldıgınızı bilmiyorum tabi. Benimkinin arkasında tek sıra ama arka tarafı tamamen kaplayan güçlü bir çift taraflı bant vardı. Önce alkollu bez ile sildim daha sonra kurulama beziyle iyice temizledim..sonra sıcak hava tabancasiyla once zemini isitip sonra çıtayı yapıştırdım. Şu anda hiçbir sorun yok 4 taraftada. Kolay gelsin..Kerim Bey çok şık durmuş. Bende de bi takım krom cam çıtası mevcut ama cesaret edip montaj yapamadım tam 4 haftadır. Çıta arkasında 2 sıra çift taraflı bant var bende . Uygularken saç kurutma makinesiyle ısıtarak mı uyguladınız, ekstra bir silikon veya yapıştırıcı ürün kullandınız mı ve zemini ne ile temizlediniz ?
Kerim orta direklere de kromazj yapmalısın, daha iyi olur bence.
Çok güzel olmuş acaba benim Mazda 3 hatchback sport dynamic 2004 araç içinde bulabilirmiyiz yardımcı olursanız sevinirim
BL kasa için de aynı bu şekilde bir cam çıtası arıyorum ama ne n11, gittigidiyorda ne de aliexpresste bulamadım. Hep 4 parça sadece camın alt çıtası var. Bilgisi olan var mı?
Website üstünden bulamadım, mobile versiyondan da birşey anlayamadım. Rica etsem tam sürüm linkini gönderebilir misiniz?
Şu aliexpress in de mobil url linkinden m. yi silince tam website sürümünü açmamasına sinir oluyorum.
Zor da olsa buldum linki ama mavi gösteriyor kaplamayı. window trim diye aratmayı deneyeyim.
window frame diyerek bir sonuca ulaşamadım.
Mavi görünen şey, krom çıtaların üzerine geçirilen ve çizilmemesi için konulan kaplama hocam...Website üstünden bulamadım, mobile versiyondan da birşey anlayamadım. Rica etsem tam sürüm linkini gönderebilir misiniz?
Şu aliexpress in de mobil url linkinden m. yi silince tam website sürümünü açmamasına sinir oluyorum.
Zor da olsa buldum linki ama mavi gösteriyor kaplamayı. window trim diye aratmayı deneyeyim.
window frame diyerek bir sonuca ulaşamadım.
Onların krom olması lazım, mavi üstündeki koruyucu kısım olabilir. Ürün bilgilerindeki fotolarda krom olarak gösteriyor ama satıcıya sorabilirsin. 91$ biraz tuzlu gibi ama