Kamera da var geri vites lambasına bağlanırsa olurhayırlı olsun Gerı vıtese takınca kamera acılıyor mu bunlar da
hayırlı olsun Gerı vıtese takınca kamera acılıyor mu bunlar da
Hayırlı olsun. Dokunmatik pişmanlıktır. Bütün ses sistemini mafetti. Çıkaracağın orijinalini ben alabilirim isterseniz
Ebubekir android mi bu cihaz. Android ise hangi sürüm acaba. Bizde yeni aldığımız araç için düşünüyoruz da.Mirai de sıkıntı çıkmazsa yakın zamanda double ekran teybine kavuşacak. Şimdilik bir görsel atalım, daha ürüne kavuşamadım.
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklı olabilirsiniz hiçbir bilgim yok. Bildiğim bendeki çok kalitesiz Otobüslerde çalışmayan dokunmatik ekranlar gibiBu sıradan basmatik cihazlardan değil. Diğerleri tofaşsa bu mercedes yani. Bende kullandım cihaz aşırı kaliteli...
Murat kaça geldi bu cihaz.
Ebubekir hayırlı olsun.
Ali baba mı
Eonon GA8163 | Mazda 3 2010-2013 Double DIN 8 Inch Android 7 1 Multi Touch Screen 1080P Indash Audio bu ürünEbubekir android mi bu cihaz. Android ise hangi sürüm acaba. Bizde yeni aldığımız araç için düşünüyoruz da.
Haklı olabilirsiniz hiçbir bilgim yok. Bildiğim bendeki çok kalitesiz Otobüslerde çalışmayan dokunmatik ekranlar gibi
Eonon harici dediğiniz gibi olabilir. Ben alırsam Eonon alırım başka marka ürün almam diye düşünüyordum. Orjinali maalesef tutmayı düşünüyorum.Haklı olabilirsiniz hiçbir bilgim yok. Bildiğim bendeki çok kalitesiz Otobüslerde çalışmayan dokunmatik ekranlar gibi
Necvox Geri görüş kamerasını bile çok fazla kullanmıyorum. En işe yarar şey USB. Hoparlörlerimin dördünde de arıza var sağolsun mafetti sanırımEvet tahmin edebiliyorum nacvix, necvox veya cyclone dur. Markaları farklı ama hepsi aynı.
324 dolara aldım aynı hesaba geliyor, kalitesi nasıldır görmek lazım ona göre Çin ile uğraşmadan alınabilir.Şu ürün için 1300 tl fiyat aldım ama android 6 idi. İzmir deki bayisinde 7.1 yoktu. Enon daha iyidir kesinlikle.Ekli dosyayı görüntüle 26060
Kendi sitesinden mi aldın. kargo 130 dolar diyor. Taksit olayı olmaması kötü işte. Yoksa fiyat aynı enonu tercih ederim.324 dolara aldım aynı hesaba geliyor, kalitesi nasıldır görmek lazım ona göre Çin ile uğraşmadan alınabilir.
Kardeşim Amerika'da ona aldırdım ayın 2sinde gelecek olan var onunla gönderecekKendi sitesinden mi aldın. kargo 130 dolar diyor. Taksit olayı olmaması kötü işte. Yoksa fiyat aynı enonu tercih ederim.
Benim de baldız orada ona iki tane aldırırım yaza. Şimdiden para biriktirdik mi taksitli olur Ama getirmesi mesele sıkıntı yaratmazlar inşallah iki tane için birde kutuları büyük oluyor. Sen kullanınca bilgilerine başvurup ona göre aldırırım.