Keşke imkanımız olsa da, çoğumuz senin gibi karma yakıt kullanabilse Özgür. Tebrikler...50 tl benzin 6.26tl den 8 litre,
50 tl lpg 3.10 tl den 16 litre alındı.
Toplam
24 litre yakıt ile katedilen yol 240 km
Benzın+Lpg kullanımıdır.
Keşke imkanımız olsa da, çoğumuz senin gibi karma yakıt kullanabilse Özgür. Tebrikler...50 tl benzin 6.26tl den 8 litre,
50 tl lpg 3.10 tl den 16 litre alındı.
Toplam
24 litre yakıt ile katedilen yol 240 km
Benzın+Lpg kullanımıdır.
Zenginlik ayrı bi boyut abiKeşke imkanımız olsa da, çoğumuz senin gibi karma yakıt kullanabilse Özgür. Tebrikler...
Pardon, pardon... Dikkatimden bir anlık kaçmış.Zenginlik ayrı bi boyut abi
Araç otomatik ve trafik yoğunsa gayet normal. Manuel ve akıcı trafik için biraz fazla. Ayrıca Facebook da abartılı yakıt rakamları geziyor çok itibar etmeyin. 7-8 litre şehir içi yazanlar var.Arkadaşlar merhaba benim aracımda tüplü bakımını da yakın bir zamanda yaptırdım. Son şehiriçi 12-13lt gaz yaktım. Aynı tip motora sahip emsallerinden fazla yaktığını düşünüyorum. Ortalama 37-40 kuruş yakmış oluyor. Bu değerler sizce normal mi ne dersiniz?
Kullanıma göre ve aracın otomatik manuel olmasına göre değişirArkadaşlar merhaba benim aracımda tüplü bakımını da yakın bir zamanda yaptırdım. Son şehiriçi 12-13lt gaz yaktım. Aynı tip motora sahip emsallerinden fazla yaktığını düşünüyorum. Ortalama 37-40 kuruş yakmış oluyor. Bu değerler sizce normal mi ne dersiniz?
Ehonomi coh eyi gardaş ne sorunu...Gecn sene İstanbul çıkışı fulleyip gerede girişi tekrar fullerdim 75tl falan alırdı
Aaraba aynı araba lpg aynı lpg şimdi ise 120 tl aldı.
Sorun nerde acaba
Lpg ayarı yaptırım bariEhonomi coh eyi gardaş ne sorunu...
Sana da bi BL alalım artık çok geziniyosun buralardasen pahalı yerden almış onun için.
ağzn ne güzel konuşuyor senin be kardeşimSana da bi BL alalım artık çok geziniyosun buralarda
Daha ne yapsın be süper rakam120 130 sabit 33 lt ile 400 km gitti.
Gün içinde bir kaç yere ugramam gerekmese yürürüm ama , iş yerinden çıkabiliyorum. Gerçi bu mesafeler de hep 1-2 km oluyor@mmd kısa mesafe için normal. Aslında mesafe çok kısa tam yürüyüş mesafesi
Şartlara göre gayet normal değerler...Aracımı ilk aldığımda Bursa'da yaşıyordum , iş - ev mesafe 8 km idi ve ortalama hız 40 km idi tüketim 8.5-9.5 arasiydi. Uzun yolda ise 100 km sabit hızla 6.5 lt civarı yakıt tüketimini görüyorum.
Şu an yaşadığım şehirde iş ve ev arası 1.5 km civarı. Ortalama hız 17km, tüketim klima açık 14-15litreleri buldu!!. Motor ısınmadan kullanmamdan dolayı bu kadar yüksek tüketim olur mu? Küçük bir şehirde yaşadığım için 1-2 km menzilde kullanılıyor sürekli. Bu durum normal mi sizce?