ozgur35
Aktif
La bişey dıyım mı 2 yıldır nakit taşımıyom. Şaka gibi canlı canlı 100 ve 200 tl görmeyeli 3 sene olmuşturadamın cebin de 50 den başka para olmuyor abi ne yapsınayda 200 yakıta veriyorm demiyor da
La bişey dıyım mı 2 yıldır nakit taşımıyom. Şaka gibi canlı canlı 100 ve 200 tl görmeyeli 3 sene olmuşturadamın cebin de 50 den başka para olmuyor abi ne yapsınayda 200 yakıta veriyorm demiyor da
İyi yakmış maşallah. Gaz dimi bu ?İstanbulda 2 gün Adem ustaya rahat yoldan git gel, 2 kez köprü 2 kez istanbula giriş ve İstanbuldan çıkış trafiği, sonra otoban 34 lt 240 km gitti.
Çok yakmış sanki. BL kasalar için genelde yüksek tüketimi var diyolla.İstanbulda 2 gün Adem ustaya rahat yoldan git gel, 2 kez köprü 2 kez istanbula giriş ve İstanbuldan çıkış trafiği, sonra otoban 34 lt 240 km gitti.
Evet gaz hocam.İyi yakmış maşallah. Gaz dimi bu ?
Valla 30 km lik yolu 60 dk da gittim hep trafikte. Safranboluda bir depo ile 280 300 gördüğüm oluyor. Ayrıca bunda 4 ileri otomatik olmasının da etkisi var.Çok yakmış sanki. BL kasalar için genelde yüksek tüketimi var diyolla.
Klima,istanbul ve otomatik 3lüsü birleşirse ben normal karşılarımÇok yakmış sanki. BL kasalar için genelde yüksek tüketimi var diyolla.
Evet gaz hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla 30 km lik yolu 60 dk da gittim hep trafikte. Safranboluda bir depo ile 280 300 gördüğüm oluyor. Ayrıca bunda 4 ileri otomatik olmasının da etkisi var.
seçim var özgür 24ünde mümkün değil15 hazırandan sonra kımse kalmaz İstanbul'da hepsı Bodrum Antalyaya ıncek
15 hazırandan sonra kımse kalmaz İstanbul'da hepsı Bodrum Antalyaya ıncek
seçim var özgür 24ünde mümkün değil
Doğrudur benim çok bilgim yok İstanbul trafiğinde ne yakacağıyla ilgili ama geçen ay 3 günde İstanbul'da 1 depoya yakın tüketim oldu, 8,3-8,5 lt / 100 km gibi bir değer çıkmıştı diye hatırlıyorum. Trafiğin çok sıktığı zamanlar da olmuştu. Yine de benimki çok sağlıklı bir ölçüm sayılmaz tabi.Evet gaz hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla 30 km lik yolu 60 dk da gittim hep trafikte. Safranboluda bir depo ile 280 300 gördüğüm oluyor. Ayrıca bunda 4 ileri otomatik olmasının da etkisi var.
Şahsen ben İstanbul'un trafiğini İzmire göre daha çok beğendim. Hiç değilse İstanbul'da profesyonel trafik var. İzmirdekiler amatörün de amatörü.Valla Can İstanbulda yaşayanlara Allah sabır versin. Her şerit tıkalı, millet tampon tampona gidiyor. Az ara bırakıp sabit hızda aksa trafik belki hiç sıkışıklık olmayacak ama işte millet illa o dur kalkları ani yapacak.
Trafikte 11 12 de dolaştım hep.
Bir ara toparlanında "istanbulda sürüş teknikleri" eğitimi verelim
hemi de uygulamalı
Hayırlı olsun aracınız. Bahsettiğiniz değer doğru ölçüm sonucu oluşan bir değer olduğuna emin olmak için bir kaç ölçüm yapıp ortalamasını alın, şuan verdiğiniz bilgiler doğrultusunda 14.5 lt LPG yapıyor ki bu fazla bir değer. Ölçüm yaptıktan sonra aynı değerler çıkıyorsa hep LPG montajı yaptığınız yere gidin, muhtemelen ayarsızlık var.arkadaşlar herkese merhaba..uuzn zamandır giriş yapamıyordum..2005 Model Dynamic(Manuel) aracımı satıp 2011 impressive oto.aldım.Daha öncede dediğim gibi artık şu aracımı alsam bu aracımı alsam diye düşünmedim.Direk mazda dedim.Benim sorum şu olacak araca daha önceden lpg takılmamış ben brc marja takdırdım.Arac 100 binde.Lpg taktıralı 1000 km geçdi ama yakıt değerleri bana hala yüksek geldi.32 lt lpg yakıtı ile 220 km yol yapabiliyorum.Bşka yerlerde 300-340 arası yol yaptığını söyleyenler var doğrumu.Yorumlarımızı bekliyorum.