Hocam sende Mirai var da haberimiz mi yok?On cam isitma var sanirim emin degilim ama kumandadan cam ve sanroof acma kapama yok sadece 2009 ile 2010 ilk yarisinda uretilenlerde var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam sende Mirai var da haberimiz mi yok?On cam isitma var sanirim emin degilim ama kumandadan cam ve sanroof acma kapama yok sadece 2009 ile 2010 ilk yarisinda uretilenlerde var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam sende Mirai var da haberimiz mi yok?
Ön cam ısıtma var diğeri yokMerhaba Mirai'de ön cam ısıtma,kumandanan cam ve sunroof açıp kapatma özelliği var mı ?
Ön cam ısıtma var diğeri yok
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kumandadan cam ve sunroof ne işe yarar ki gereksizDemek kii neymiiş:" Miraide yok impressivede ne arasin! "dememek lazımmış
Aydın da yaz sıcağı insanı bezdirir ki; aracın içini tahmin edilmez yapıyor...Kumandadan cam ve sunroof ne işe yarar ki gereksiz
Kumandadan cam ve sunroof ne işe yarar ki gereksiz
Bazilarina gore sunroof dogrudan gereksiz ama yeni kasadan beni uzaklastiran, dusunduren en onemli eksiklik diyebilirim.Kumandadan cam ve sunroof ne işe yarar ki gereksiz
Emin olmamakla birlikte Mirai de yalnızca var galibabluetoth u ek parça ile çözdük o zaman. peki bose ses sistemi hangi versiyonda var?
Benim araçta var mı bilmiyom olsa bose yazardı üzerinde heraldeEmin olmamakla birlikte Mirai de yalnızca var galiba
Varsa eğer BOSE diye yazıyor.Benim araçta var mı bilmiyom olsa bose yazardı üzerinde heralde
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bose sadece m3 olarak mps de var
Bu tarz kendi aracınıza yapmış olduğunuz şeyler varsa yol örnek olabilir bize
Forumun ilgili bölümlerinde; yağ değişimi, direksiyon yağı değişimi gibi konularımız mevcut...Bu tarz kendi aracınıza yapmış olduğunuz şeyler varsa yol örnek olabilir bize
O tarz değil onları zaten mecbur yapıyoz aksesuar olarakForumun ilgili bölümlerinde; yağ değişimi, direksiyon yağı değişimi gibi konularımız mevcut...
Aksesuar olarak da varO tarz değil onları zaten mecbur yapıyoz aksesuar olarak