0'ın altını gören yıllık sıcaklıklar varsa 10/40 soğuk marş aşındırmalarında zirve yaptırır. 5/40 tam sentetik üstelik.10-40 daha iyi değilmi
0'ın altını gören yıllık sıcaklıklar varsa 10/40 soğuk marş aşındırmalarında zirve yaptırır. 5/40 tam sentetik üstelik.10-40 daha iyi değilmi
Eee ozaman ultra oile devam0'ın altını gören yıllık sıcaklıklar varsa 10/40 soğuk marş aşındırmalarında zirve yaptırır. 5/40 tam sentetik üstelik.
Önceki yağın viskozitesi neydi biliyorsan takip edip kıyaslamak daha kolay olur. Eksiltme miktarı çok iyi değerde, takipte kalmakta fayda var.Merhaba aracım 101 binde 94 binde eski sahibinden almıştım.n11 den kuponum vardı 94 liraya 5-30 Castrol a5 ,Bosch tan polen filtresi ni 50 TL ye bir kaç ay onceden de kadir den 60 70 lira mı idi toplamı hava ve yağ filtresini aldım.40 TL işçilik ile dün itibari ile değiştirdim.(poleni kendim taktım ustalar temizleme ile ugrasmiyor tak çıkar yapıyor)Aracta yağ ve hava filtresi orijinal değildi çıkan yağın kötü olduğunu söyledi usta.degistikten sonra araçla 100 km uzun yol yaptım çekiş inanılmaz değişti arabanin gaz tepkileri ve hizlanmasi belki psikolojik olabilir ama beni ciddi tatmin etti.eski yağı degsitirmeden ustaya baktirdim 100 Gr yağ eksilmis.bundan sonra fazla beklemeden değişimi yapmak akıllıca olacak inşallah.
Klima kullanma prosedürünü biliyormusun?Alırken castrol demişti 5 30 dur sanırım .ama yağ ve hava filtresi orijinal değildi.esas sorun halen çözülemedi klima icin polen filtresini değiştirip temizlediysem de ilk çalıştırma da koku gelmeye devam ediyor
Alırken castrol demişti 5 30 dur sanırım .ama yağ ve hava filtresi orijinal değildi.esas sorun halen çözülemedi klima icin polen filtresini değiştirip temizlediysem de ilk çalıştırma da koku gelmeye devam ediyor
Arads terapi yapayım sana rahatlarsınBoşluğa düştüm zaten kaçtır konuşmuyoruz
Benzinli Mazda'larda ilk çalıştırmada araç kendisi devir yükseltip egsozdan gürültülü bir ses çıkarıyor (cold start) bu normal. 2018 araçlarda da bu böyle, ilk çalıştırınca aracın arkasında duran insanlar "ne oluyor la" diye tepkide bulunuyor genelde2010 model Mazda 3 HB İmpressive Benzin/Lpg olan aracımı yeni aldım.Debriyaj balatası bitik durumda,Araç bazen geri vitese geçmiyor ve egzozdan ilk çalışma esnasında normal olmayan ses(gürültü) geliyor daha sonra normale dönüyor.Ayrıca aracımın farlarından hiç memnun değilim üstünde orjinal fabrika çıkış farlar var ama gece gerçekten önümü zor görüyorum..
Evet asıl soruma gelecek olursak ben Edirnede yaşıyorum bana en yakın İstanbul,Tekirdağ,Kırklareli,Çorlu gibi şehirler var.Bu şehirlerde belirttiğim sorunları çözebilecek Mazda 3'ü iyi bilen şuanki sorunlarımı çözüp başka sorunlara yol açmayacak ve makul fiyatlar çıkarabilecek bir usta veya servis varmı ?
Ayrıca far önerilerinizi de bekliyorum arkadaşlar.Modeli vs.
Herkese iyi forumlar şimdiden teşekkürler..
teşekkürler
aynen ilk çalıştırmada herkes sen bu arabaya bir baktır diyoBenzinli Mazda'larda ilk çalıştırmada araç kendisi devir yükseltip egsozdan gürültülü bir ses çıkarıyor (cold start) bu normal. 2018 araçlarda da bu böyle, ilk çalıştırınca aracın arkasında duran insanlar "ne oluyor la" diye tepkide bulunuyor genelde
Teşekkürler, peki hava filtresi için 10 bin km menzile dayanıklı mi? Üzerinden çıkan orjinal parça ile kalite farkı var gibi duruyor.