gencmazdaci06
Sessiz
Herkese selam bi sorum olacak mazda 3 bk aracımın tavanında 4 adep bulunan siyah dikdörtgen plastiğin biri düşmüş. Malum olaylardan dolayı (corona) aliexpress de ürün yollamıyor. Ankara’da bulabileceğim bir yer yok mu abiler
Selam...Ürün stokta kalmadı mı?Mazda Tavan Çıtası Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Mazda Tavan Çıtası en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Mazda Tavan Çıtası incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Selam...Ürün stokta kalmadı mı?
Sipariş verdim teşekkür ederim. 4lü manifold contası da arıyorum. Bulabilir misiniz?
Sipariş verdim teşekkür ederim. 4lü manifold contası da arıyorum. Bulabilir misiniz?
bu kapaklardan benim de ihtiyacım var tavanda hiçbiri yok aldığımdan beri.türkiyeden temin edebilceğim bir yer varsa çok makbule geçer
bi de bu bahsi geçen tavan çıtalarını nasıl sökebilirim içleri çok pis ve iğne çam yaprakları dolu çıkaramaıyorum. çıtaları söküp temizlemek istiyorum
çok teşekkürlerÜstünde yön okları var, okların yönüne doğru itin çıkar yerinden.