qwery
Katılımcı
ilhami hocam önleri değiştirmiş biz de arkaları değiştirdik mi tamamdr bu iş.Ekli dosyayı görüntüle 33027
Çok ikilemde kalmıştım. Orijinali ile kyb arasındaki farkı hala merak ediyorum. mermiye hayırlı olsun.
ilhami hocam önleri değiştirmiş biz de arkaları değiştirdik mi tamamdr bu iş.Ekli dosyayı görüntüle 33027
sağol abi teşekkür ederim.ben de merak ediyorum nasıl olacak bakalım.Çok ikilemde kalmıştım. Orijinali ile kyb arasındaki farkı hala merak ediyorum. mermiye hayırlı olsun.
Iyı akşamlar arkadaslar. Aracının sol arka amorsitoru patlak takım olarak değiştirmek istiyorum bu sitedeki ürün orjinal diye yazılmış sizce dogrumudur. ?MAZDA 3 ARKA AMORTİSÖR (ORJİNAL) | Mazda Yedek Parça | Orijinal ve Eşdeğer Sıfır Yedek Parça
KYB, her 20.000 km’de amortisörlerinizi kontrol ettirmenizi ve 80.000 km’de değiştirmenizi önermektedir.
Amortisörler her zaman çift olarak değiştirilmelidir.
Iyi aksamlar hocam 6 ay once degistirdiginizi dusunerek amorsitorlerden memnunmusunuz ?ben 2007 model mazda 3 aracımın arka amortisörlerini değiştirdim focus 2 ile birebir aynı olduğu için ford parçacısından 2 adet motorcraft marka arka amortisörleri taktık takozlar sağlam olduğu için değiştirmedik sadece amortisörün alt kısmı biraz farklı orayada pul koyarak halletik düşünenler için tavziye ederim en azından orjinal ürün oldu
amortisörlerin tanesini 250 TL 'den aldım
Aradan bir buçuk sene gectikten sonra izlenimleriniz nedir..ben 2007 model mazda 3 aracımın arka amortisörlerini değiştirdim focus 2 ile birebir aynı olduğu için ford parçacısından 2 adet motorcraft marka arka amortisörleri taktık takozlar sağlam olduğu için değiştirmedik sadece amortisörün alt kısmı biraz farklı orayada pul koyarak halletik düşünenler için tavziye ederim en azından orjinal ürün oldu
amortisörlerin tanesini 250 TL 'den aldım
Ben orijinal olsun diye Kyb aldım.Yol tutuşu güzel ancak çukurları biraz hissettiriyor.daha sonra parcaci bir arkadaş fiestanin amortisör leri daha yumuşak ondan taksaydin diye tavsiye de bulunmuştu.Anladım. Tek amortisör için fiyat yüksek geldi bana baya.
Alternatif Monroe Tokico Kyb
aracı geçen sene sattım aralık ayında sattım ancak alan arkadaş da şu anda herhangi bir şikayeti yok ,Aradan bir buçuk sene gectikten sonra izlenimleriniz nedir..
Benim de aracın arka kısmı biraz inmiş gibi, fren mesafesi de arttı.Yayları açtırabilirsin.
Yay açtırma muhabbetini duydum ondan söyledim avantajı var peki dezavantajı olurmu bilemiyorum kaçlık araç açtırınca bi o kadar daha gitse desek sonrakine yay değişir diye düşünüyorumBenim de aracın arka kısmı biraz inmiş gibi, fren mesafesi de arttı.
Amortisör değişimi mi olur?
Yayları açtırmak ilerde sorun olur mu?
Arkadaşlar, arka amortisör değişimi için tavsiyeniz olur mu ???