bozkurt358
Katılımcı
Cok sallaniyor araba saga sola. Monroe de
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki gün önce Adem ustanın yanında arabayı lifte kaldırınca farkettikki sağ ön amortisör patlamış, ne yapalım arabaya bakım için gelmişken o da aradan çıksın diyerek bir çift KYB siparişi verdik teki 200TL'den. Neyse amortisörler bir geldiki ambalajında KYB yazıyor ama bildiğin FoMoCo
Araç uzun zamandır bende değildi patlak haliyle ne kadar salınım yaptığını, esnediğini bilmiyorum ama değişimden sonra araç bariz daha sert bir hale geldi, sanırım bu sertliğin yol tutuşuna da etkisi olacak.
Vay bee.. Gökten amortisör yağsa bize patlağı düşer kesin..
Adem Ustam kyb orjinal fomocodan daha mı sert?
bi kaç hafta önce 4 amortisörümüde değiştirdim kyb marka amortisörle fomocoyu bilmiyorum ama baya sert geldi bana şehir içinde bozuk yolda çok rahatsız oluyorum ama uzun yolda avantajını gördüm bile şimdiden.Vay bee.. Gökten amortisör yağsa bize patlağı düşer kesin..
Adem Ustam kyb orjinal fomocodan daha mı sert?
Güle güle kullan, rayda gitmenin avantajı için hafif bozuk yolun konforsuzlugu çekilir bencebi kaç hafta önce 4 amortisörümüde değiştirdim kyb marka amortisörle fomocoyu bilmiyorum ama baya sert geldi bana şehir içinde bozuk yolda çok rahatsız oluyorum ama uzun yolda avantajını gördüm bile şimdiden.
Mypart markası forumdaki amortisör konularında hiç geçtiğini hatırlamıyorum, tecrübelerini dinleriz artık, hayırlı olsun, güle güle kullanBugün antalya ömer ustanın orada mypart markalı 2 ön amortisor aldık şuan bakalım nasıl görücez tanesini 120 tl den varmı bu ara bu marka kullanan
hayırlı olsun yorumlarınızı alırız sonrasında21-03'te Otosupermarketten tanesi 147 liraya KYB arka amartisör siparişini verdim. Ürün kargodan bugün teslim olur.
Buarada hazır lifte girmişken arka balataları da yenilesem iyi olur dedim. TRW marka balataları da çifti 65 liraya aldım aynı yerden.
Hafta sonu da değişimini yaparız. Bakalım sonuçlar nasıl olacak.
hayırlı olsun yorumlarınızı alırız sonrasında
kyb 147 lira çok uygunmuş hatta fazla uygun geldi bana bizim astina -323 grubu son mallar 230 tl 2016 yılından kalanlar anca 190 tlye bulunabiliyor
şimdi baktım bg kasa ya ait bu fiyatlar bizim araclar bj,KYB'ler arkalar 185 önler 225
Serviste %30 indirim olduğunda al. Ben arkalar için tanesini 150 civarı bir şeye almıştım.şimdi baktım bg kasa ya ait bu fiyatlar bizim araclar bj,
bj kasa için tıkladığımda ürün bulunamadı diyor
Aynen oğuzhan bekliyoruz bakalım bahar kampanyasınıServiste %30 indirim olduğunda al. Ben arkalar için tanesini 150 civarı bir şeye almıştım.