kadir
Kıdemli Üye
Bijon olmaz 5-6 cm derinde kalıyor, bijon dönmez.
Oldu valla tekerler için kullanılan bijon anahtarı tam uydu. 10 dk sürdü çıkarmak çok basitmiş boşuna korkuyormuşum.
Güzel bi konu geliyor.
Olmuş abi
Bijon olmaz 5-6 cm derinde kalıyor, bijon dönmez.
Oldu valla tekerler için kullanılan bijon anahtarı tam uydu. 10 dk sürdü çıkarmak çok basitmiş boşuna korkuyormuşum.
Güzel bi konu geliyor.
Olmuş abi
@isa83 hocam, araç 2.3 turbo değil ki, bu direksiyon alınsın.
@incirinaltı abi paspasların son fotolarını paylaşırsan güzel olur.
@Murat abi 5-6 sene binilecek olsa alınır. Benim bir araca 5-6 sene binebilmem için, rüzgar yol motor sesinin çok az, yakıtının az, 0-100 ünün 10 sn altında, gidişinin de iyi olması gerekir.
bk kasa sis farı sipariş eden varmı?
daha önce hiç buradan sipariş vermedim ama sipariş edip alan kişiler ile birlikte bir sipariş verebilirmiyiz?Sipariş veren görmedim hiç...
daha önce hiç buradan sipariş vermedim ama sipariş edip alan kişiler ile birlikte bir sipariş verebilirmiyiz?
Bilgilendirmeniz için teşekkürler. En kısa zamanda deneyeceğim.Üye olup siparişinizi verin hiç çekinmeyin, bizim esnafımızdan çok daha dürüstler.
Dikkat!
Mazda 3 için ali dayıdan sipariş verirken dikkatli olun. Sadece model yılına bakıp almayın, gerekirse satıcıya araç fotoğrafı yollayın onay verirse sipariş verin.
Çünkü BK kasa uzakdoğu'da 2012 yılına kadar satılmış, bu yüzden gelen ürünlerde uyumsuzluk olabiliyor
özellikle model yılı kısmında; 06-12 yazanlara dikkat
Hiçbir sıkıntı olmaz ben aldım evinize kadar ptt görevlisi getiriyor gümrük ücretini ödeyip teslim alırsınızAli dayıdan ekran getirtmek istiyorumda risk durumu nedir hiçbir fikrim yok
Üyelik ödeme oldun hiçbir bilgim yok ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiçbir sıkıntı olmaz ben aldım evinize kadar ptt görevlisi getiriyor gümrük ücretini ödeyip teslim alırsınız
Şimdi bunlar dolarla satışını yapıyorlar $ ürünü alacağımız gün yüksekse bize yansıyormu bu fark ,kısaca ürünü değerinde nasıl getittirebiliriz nakliye ödemesi olsun bu gibi şeyler
O an ki kur neyse o çekilir kartınızdan.
Model olarak karar verdiyseniz satıcı ile pazarlık yapabilirsiniz ben araç içi kamera alırken 15 dolar inmişti satıcı onlarda seviyor pazarlığı Birde gümrük ücreti fazla ödememek için mutlaka satıcıya faturayı düşük yazmasını söyleyin.Şimdi bunlar dolarla satışını yapıyorlar $ ürünü alacağımız gün yüksekse bize yansıyormu bu fark ,kısaca ürünü değerinde nasıl getittirebiliriz nakliye ödemesi olsun bu gibi şeyler
Model olarak karar verdiyseniz satıcı ile pazarlık yapabilirsiniz ben araç içi kamera alırken 15 dolar inmişti satıcı onlarda seviyor pazarlığı Birde gümrük ücreti fazla ödememek için mutlaka satıcıya faturayı düşük yazmasını söyleyin.
Benim aldığım cihaz
Ekli dosyayı görüntüle 25073
Tahmini Teslimat Zamanı
Biraz daha büyük ekran isterseniz fiyat biraz daha uygun
Tahmini Teslimat Zamanı
Beğendiysen alalım sanada ben satıcı ile görüşüp fiyatta indirim yapmasını sağlarımSüper satsana bana 2006 benim guzu
Beğendiysen alalım sanada ben satıcı ile görüşüp fiyatta indirim yapmasını sağlarım