LPG Montaj Fiyatları 2017 LPG Dönüşüm Fiyatları
Yukarıdaki linkte lpg kitlerinin marka ve modeline göre fiyatları mevcut.
Bilgilerin icin sagol abiLPG Montaj Fiyatları 2017 LPG Dönüşüm Fiyatları
Aramızda son zamanlarda lpg taktıranlar varmı? ne kadara takıyolar acaba..2016 Araliğa gore fiyatlar 300 tl artmis ortalama
@domestos Veli abi "Atiker 3-4 Silindir AtikfaKit Microfast OBDII Kit" 1440 tl olan bu Kit bizim 626 guzulara uyar mı?
Tırnak içine aldığınız gibi bir kit yok Atiker'de. Ya Atikfast ya da Microfast'tır o.@domestos Veli abi "Atiker 3-4 Silindir AtikfaKit Microfast OBDII Kit" 1440 tl olan bu Kit bizim 626 guzulara uyar mı?
Cevabınız için teşekkür ederim.. benim çok işime yarayacak bu bilgilerTırnak içine aldığınız gibi bir kit yok Atiker'de. Ya Atikfast ya da Microfast'tır o.
Sorunuza cevap gelmiş, birkaç ay önce aynı süreci yaşadığım için şöyle bir ekleme yapayım, bizim guzular Euro4-5 normları öncesi olduğundan motorlar yeni araçlardaki gibi nazlı değil, lpg'nin verdiği etkiyi daha iyi tolere edebiliyorlar. Markaya takılmaksızın iyi bir ustaya montajını yaptırabilirsiniz. Fiyat olarak da 5 ay önce Microfast kiti 1150 TL'ye taktırmıştım Bursa'da. Ateşleme sistemi sorunsuzsa genel olarak memnun ediyor bizim guzuları Atiker. Ateşleme elemanları elden geçinceye kadar düşük devirlerde silkeleme yaşıyordum, sonra her şey daha güzel oldu. Ancak özellikle regülatör ve enjektörleri daha kaliteli bir marka veya yine Atiker'in Gold adlı ürünü tercih edilebilirse uzun yıllar rahat ettirir.