Bu cihazda sapma payı var mı? Varsa ne kadar?
Twingo'da Mehmet bey ölçüm sonuçlarını yayınlamıştı. 0.2 lt falan sapma vardıBu cihazda sapma payı var mı? Varsa ne kadar?
Konuyu yeni fark ettim.Kesinlikle harika bir ürünmüş.Mutlaka alıp kullanacağım inşallah.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Hem kendi aracıma hemde eşimin arabasına takıldı.Dört ledli gösterge derdi bitti.Sonunda aleti alıp montajını yaptırdım.Mehmet bey ile telefonda görüşerek kalibrasyonunu da hallettik.Gerçi seyrettiğim videolardan öğrenmiştim ama Mehmet bey birlikte yapılması konusunda ısrar edince işi sağlama almış olduk.
Arkadaşlar aletten inanılmaz derecede memnunum.Birebir,çok hassas ölçüm yaparak beni gaz bitti bitecek derdinden kurtardı.Bir Türk arkadaşın buluşu ve üretimi olan bu alet umarım en kısa zamanda hak ettiği talebi piyasada bulur.Aletin iki çeşit versiyonu var.İç-dış mekan ısı ölçer modeli 150 lira,ısı ölçmeyen modeli 130 lira.Çok ihtiyaç duymamama rağmen almışken her özellik olsun istediğimden ısı ölçerli olan modeli aldım.Gerçekten depo,litre durumunu müthiş hassas ölçüp tutturuyor.İhtiyaç duyup alacak arkadaşlara kesinlikle öneririm.Asla pişman olmazsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 9953
tırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 9954
Hocam ürün takılalı yeterli zaman gecmiş, artılarını eksilerini degerlendirmenizi rica etsem? Almayı düşünenler için faydalı olacaktır. Teşekkür ederimİzin için güneye gidiyoruz İzmirden geçerken Mehmet Acar kardeşimizin tasarladığı ve üretimini yaptığı lpg seviye ölçeri taktırma fırsatı yakaladım.Malum gaz kullananlar bilir lpg sistemleri takılır ama ne kadar yakıt kalmış daha ne kadar yol gidere yanıt veren sistem verisi bulunmamaktadır. Ürün Lpg miktarını 1-3 lt ye kadar hassasiyetle ölçebilmekte .Montajı kendisi yaptı depoyu doldurup kalibrasyonunu yaptı ve bizleri yolcu etti.Gündüz ve gece ekran ışığı kendiliğinden ayarlanmakta herhangi bir rahatsızlık veya ekranı izlemede sıkıntı yaşanmamaktadır.Depomda ne kadar gazım kaldı derdi yok şehir içi ve şehirdışı kullanıma göre gidebileeceği mesafeyide gösteriyor.Mehmet Acar'ı buradan bir daha kutluyorum.
Teşekkür ederim bilgiler için. Normalde çok ihtiyac yok fakat sürekli ayni petrolden alma gibi bir alışkanlığım olduğundan dolayi ihtiyaç oluyor bazen. Ayrıca benim yaptığım yolun yarıya yakını memleket yollarinda, otobanda olunca ve tank da küçük olunca ihtiyaç hasıl olabiliyor.Ürün gayet güzel depo yakıt seviye izleme için aldım. Hatta iki tane aldım eşimin aracına da aldım. Butonlu seviye göstergeler verimsiz ne yazık ki kademeler 2 led birden sönünce sinir ediyor. Gösterge lpg seviye sıfır olunca brc de 20 -30 km daha gidiyor . Tank lpg ölçme kabiliyeti güzel . Şamandranın hassasiyeti ile doğru orantılı. Brc de atiker e göre ölçüm daha başarılı şamandra kaynaklı fark bulunmaktadır.Ben hep 50 lik lpg alırım diyorsanız gerek yok.
Abi yazdık dan sonra gördüm ama konunn için de yazmış bulundum tabi.