Bazı istasyonların sorun çıkarttığını okumuştum. En iyisi tarih te yakınken muayene sonrası takmak olacak sanırım.
Üstadım H4 ile denedim C6'yı. Gündüz olmasına rağmen helojen ile arasında baya fark olduğu gördüm. Benim helojen ampuller aydınlatsa da bitik olma durumu olabilir tabi. Niken hiç denemedim açıkcası. Bu kadar kişi tavsiye ediyorsa elbette daha iyi olmalı.
Öyle bir sorun çıkarma lüksleri yok. Bu sene Ekim sonu girdim muayeneye. Benim aracımda arka stoplardan sislere kadar tüm ışıklar led.
Xenon ile ilgili yönetmelik var, otomatik yükseklik ayarı ve far yıkama zorunluluğu ile ilgili. Ama ledin bir ayrımı yok.
İki sene önceki muayeneden de aynı şekilde geçtim. Bu seferkinde park lambalarının rengi sarımsı olmadığı için Hafif kusur "park lambaları rengi yönetmeliğe uygun değil" demiş.
Zaten kanala girdiği andan itibaren kısa aç kapa, selektör oynadı durdu far ölçümüne gelene kadar. Far yükseklik ayarından bile kusur yazamadı. (Aracın servis manueline göre kendim ayarlarım farlarımı)
Dayanamadım girdim içeri, sarı veya beyaz park ne alaka diye. Değiştirmişsin dedi. Olabilir. Sarı olacak diye bir kural mı var göster dedim. Arkamdaki araçta park lambası yok bak, gündüz farı var farlar açılınca sadece kısılıyor ve o da beyaz, parklar sarı halojen olacaksa bu araç yönetmeliğe aykırı üretilmiş dedim. Abi kalmadın muayeneden nolur tamam dedi, birileri girdi araya çıktım muayene alanından.
İşgüzarlık yapacak olsa bile ancak bu kadar yapabiliyorlar. Aklıma geldi sinirlendim gene