UmitSerbest
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Model yükseltmicek olsam(nakit lazım)olur derdim@UmitSerbest
Samsung note 10 plus + hp g1 840 + galaxy watch + bir miktar para ile biz bu işi çözeriz
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Model yükseltmicek olsam(nakit lazım)olur derdim@UmitSerbest
Samsung note 10 plus + hp g1 840 + galaxy watch + bir miktar para ile biz bu işi çözeriz
Kapora alınmıştır arkadaş krediye başvurucak yarın. Şimdilik hayırlı olsun dedik..
626,stilo radarlarımda abi ama henüz karar vermiş değilimHadi hayırlısı diyelim, yerine ne gelecek ??
626,stilo radarlarımda abi ama henüz karar vermiş değilim
Çok iyi olur......Kırmızı, cam tavanlı stilo
amin abi inşallahHayırlı olsun Ümit. Allah gönlüne göre bir araba çıkarsın karşına.
Teşekkür ederim abi. Stiloların beyin sorunu var motorun üst kısmında konumlanmasından dolayı lehimler eriyor elektrik arızası veriyor. Olurda stilo nasip olursa ilk işim beynin yerini değiştirmek olucak. En büyük etken ise düşük amperli akü. O kadar fazla elektronik için 60A akü az geliyor ve hatalar baş gösteriyor. Genel olarak çok güzel araba ama yol tutuşu, ses yalıtım ve hızlanması çok tatmin edicistilo benimde bir dönem radarıma girmiş ama gidip maxima almıştım kararımdan pişman olmadım çünkü stilo araştırmalarım sonuçsuz kaldı. Elektronik olarak kronik bir sorunu var olduğunu söyleyen bir grup var aksini söyleyen bir grup daha var bu iki grup da aracın kullan kişilerden oluşuyor. Bu kadar donanımı bünyesinde barındıran bir aracın elektronik olarak arıza verme ihtimali beni bu fikirden uzaklaştırdı ve japon olsun daşdan olsun diyerek maxima aldım. Hayırlı bir araç alırsınız umarım artık ne olursa
Sağol abi Allah razı olsun. Bu gün tekrar geldi arkadaş görüştük arkadaşla fiyatı netleştirdik kredi onaylanmış ama bir kaç pürüz çıktı bankayla satışını veremedim pazartesi kısmetse dedik o sırada yapılması gerekenlerle uğraşıyorum.Ümit hayırlı olsun. İnşallah gönlüne göre bir araba bulursun.
Abi valla araba beni satma mı demek istiyor anlamadım yahu gün içinde sürekli gelmeye bakıyorlar hepsini erteliyorum kapora alındı diyeAna sayfada satılık kırmızı konusunu görünce bu sefer tamam deyip kilidi alıyorum elime... O zaman Nasipse pazartesi inşallah.
Abiler arabayı satmaktan vazgeçicem gibi gözüküyor.. araba fiyatlarının uçması alcağım arabalara gücüm yetmicek gibi.. bu gün onun yerine altına yatırım yaptım hem nişan planları hemde ev alma planları model yükseltmekten daha ağır basıyor.. bu hafta sonunu da geçirip önüme bakıcam gibi.
sağol abi. az önce ons fiyatlarına baktım bir kaç takip ettiğim yer var bu sıralar ne olcağı belli olmuyorAltin dogru tercih olmus corono virusunu takip edin eger bu hastaliga cozum bulurlar ise altinda ons ciddi duser ve altin deger yitirebilir .Allah bereketini versin insallah.