Yunus Yıldırım
Sessiz
Isı müşürünün kablosunu çıkarınca herşey normal. Ama takılıyken gaz yemiyo yokuş çıkmıyo ölü gibi. Isı müşürünü sıfır taktık yine aynı. Sorun ne olabilir?
Bilgisayara takılmadı ama başka olabilecek herşey kontrol edildi. Isı müşürün kablosu takılmayınca sorun yok. Ama hararet devamlı dipte duruyoSorun başka bir şey olabilir mi?
Isı müşürüyle hararet müşürünü karıştırmıyorsunuz değil mi?Bilgisayara takılmadı ama başka olabilecek herşey kontrol edildi. Isı müşürün kablosu takılmayınca sorun yok. Ama hararet devamlı dipte duruyo
Bu konuda ihtisas yapmış ağabeyim, döktürmüşsün gene...Hararet müşürü hem aracın beynine hem de göstergeye bilgi aktarır. Beyne hatalı giden bilgi(yüksek hararet gibi) nedeniyle motor korumaya alınır. Sıkıştırmayı önlemek için daha az yakıt gönderir. Müşür devreden çıkarsa gösterge hareket edemez ve motor da karadüzen gibi çalışır diye biliyorum. O müşürde mi bir sorun var yoksa kablosunda mı? Bir elektrikçi bakacak.
Halen devam ediyorum eğitimime, bugün Tosun Usta' ya bırakacağım Melahati.Bu konuda ihtisas yapmış ağabeyim, döktürmüşsün gene...
Evet sorun hararet müşürü.Isı müşürüyle hararet müşürünü karıştırmıyorsunuz değil mi?
Daha motora girmeden önce havanın sıcaklığını ölçen de ısı müşürü olmuyor mu? Benim de ilk aklıma o gelmişti.Isı müşiri ile hararet müşiri aynı değil mi?
Mazdalarda iki tane müşir oluyor biri fan biri hararet (ısı) müşiri diye biliyorum ben
Hayır ondan da önce hava filtresi kutusunda da var ya bir tane, o neydi ki?Onu hava akışmetre yapıyor diye biliyorum...
Bir elektrikçi çırağı olarak bu soruya cevap veremicem, kalfa olabilirsek belki bunu araştırıp yazarım...Hayır ondan da önce hava filtresi kutusunda da var ya bir tane, o neydi ki?
Evet abi bende onu kast ettimIsı müşiri ile hararet müşiri aynı değil mi?
Mazdalarda iki tane müşir oluyor biri fan biri hararet (ısı) müşiri diye biliyorum ben