ÖzgürSeyyar
Katılımcı
Arkadaşlar merhaba; aracımı boyatma düşüncem var. Adem ustayla konuştum getir bakalım fiyat verelim dedi Beylikdüzü'nden kalkıp gittim fakat gittiğimde maalesef kaporta/boya ustaları biz bu arabayı yapmayız dediler. Sağ iki kapı işlemli benim aracın, macunları çatlamış durumda. Öyle büyük çürük vs. yok. Borz Atölye diye biryerden de randevu almıştım. Oraya gittim. Usta, kapı kolları tamponlar farlar stoplar vs. sökülür, sağ kapılar güzel şekilde düzeltilir vs. dedi. Açıkcası işçiliğin iyi olacağı diye bir fikir oluştu bende fakat sadece dıştan komple boya için 20bin lira fiyat biçti. (Anladığım kadarıyla işçilik iyi olsun istiyorsak bu rakamları gözden çıkarmamız gerek fakat bütçemin çok üstünde). Son olarak arkadaşımın bir tanıdığının yanın gittim. Adam sağ arka çamurluk ve sağ iki kapı için 2500 lira fiyat verdi. E dedim usta ne güzel, sol 3 parçayıda boya 2500 de oraya vereyim dedim. Tavan kaput bagaj için de hadi olsun 4bin dedim. Boyayalım komple 9 bine.. Yok abi komple dıştan girersem 13bin lira dedi. Ön cam sökülürse ekstra camcıya sökme takma parası da ayrıca alırım dedi. Abi komple olunca daha mı fazla işçilik için zaman harcıyor anlamıyorum ki. Bu arada 2. gittiğim arkadaş kapı kollarını vs. sökmeyecek.
Yok mudur tanıdığınız insaflı bir usta arkadaşlar. Aracımı komple dıştan boyayacak. Ne kadar ekmek o kadar köfte, biliyorum fakat biraz araştırma sonucu mümkün olan en uygun ve düzgün şekilde yaptırabileceğime inanıyorum.
Yok mudur tanıdığınız insaflı bir usta arkadaşlar. Aracımı komple dıştan boyayacak. Ne kadar ekmek o kadar köfte, biliyorum fakat biraz araştırma sonucu mümkün olan en uygun ve düzgün şekilde yaptırabileceğime inanıyorum.