Mazda 323 BG (1989-94) HB Tavan Bagaj Çıtası Uygulaması

gokergokkaya

Sessiz
Mesajlar
6
Konum
İzmir
Araç Markası
1993-Mazda 323
Araç Renk ve Tip
Kırmızı-HB
Mazda 323 Tavan Bagaj Çıtası..

45683


İnternette baya aradım, bu araçlara tavan bagajı uygulaması bulamadım. Bi resim bulayım diye google'a baktım oda yok. Sanki 323'e tavan bagajı yaptıran olmamış hiç. İnternetten her araca uyumlu bir tavan çıtası aldım ve uyguladım. Merak eden varsa benim gibi diye paylaşıyorum..

Kullanmış olduğum çıta kapı dibinden bağlama yapıldığı için fitillere zarar vermemesi içten bile değil. İhtiyaç halinde kullanıp yeniden sökmek en doğrusu olacaktır. Uzun zamanlı kullanımlarda fitillerin şeklini bozacak ve hatta kapı açılıp kapandıkça kesilmesine sebep olacaktır. Araç orjinalinde tavan çıtası için herhangi bir vida deliği v.s boşluk bırakılmadığından mütevellit farklı bağlamalar için aracı delmek zorundasınız. O yüzden en mantıklısının bu olduğu kanaatindeyim.

Şuan için benim işimi görecek vaziyette kullanıma hazır halde. Kapı içine gelen kısımdaki saç parçaların formunu araca uydurmak için biraz daha çalışmak gerek. Artık çıkartıp yeniden montajlarken daha uygun bir şekilde bağlayacağım.
Herkese kazasız belasız sürüşler..

45686

45685

45687
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,898
Konum
Mudanya
Güle güle kullanın, paylaşım için teşekkürler. Gayet şık olmuş ve oturmuş görünüyor, fiyat konusunda da bilgi vermeniz düşünenler için güzel olur.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,832
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah, paylaşım için teşekkürler. Son fotoğraftaki boya işçiliğini yapan usta kör olmamıştır umarım. :utan:
 

Üst Alt