Merhaba arkadaşlar.bu site sayesinde hiçbirşey bilmediğim mazda hakkında çok şey öğreniyorum.aracımı sevmeye başladım.internette çok şey bulamıyorum sizlere sormak istedim.araç 99 model sedan
1-Özelliklerini okuduğumda bagaj içerden açılabilir diyor ama ben o düğmeyi birtürlü bulamadım
2-klima taktırmak istesem bana maliyeti ne olur ?
3-double ekran taktırmak istesem herhangi bi double ekran alıp taktırabilirmiyim önerileriniz varmıdır ? Takılması kolaymıdır ben hiçbirşey bilmediğim halde takabilirmiyim ? Ve geri görüş kamerası
4-araç bakımı hakkında yağıdır filtresidir polen filtresi olduğunu öğrendim bunları nasıl kontrol ederim.malum şırnakta usta yok ben burda görev yapıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.ikinci aracım araçlara hiç hevesim olmamasına rağmen bir araç benim için sadece işimi halletsin dememe rağmen bu araç beni heveslendiriyor.
Hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun. Tüm bu sorularınızı cevaplayacak kadar forumda konularımız mevcut. Sağ üstteki "ara" kısmını kullanabilir veya aracınızla ilgili kategorilere direk göz atabilirsiniz. Ben yine de hızlıca cevap vereyim.
1-
Şuradaki linke tıkladığınızda aracınızla ilgili teknik bilgilere ve donanım özelliklerine ulaşabilir, içeriden bagaj açma kolu olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
2- Klima tesisatı (radyatör, evaporatör, kablolar, hortumlar vs.) çıkma olarak bulabilirsiniz. Ortalama 1000 lira civarı fiyatı olabilir. İşçilik de değişken olmakla birlikte 500 lira ortalaması vardır.
3- Double din teyplerin çoğu zaten Çin malı ve sadece az buçuk görüntüleri farklı. Bilinen markaların double'ları da epey pahalı. Aldığınız yer veya herhangi bir teypçi kolaylıkla montajlar.
4- Yağı yağ çubuğundan kontrol edersiniz.
Diğerleri de genel bakımda değişen şeylerdir zaten. Çok emin değilseniz sağlığından bir an önce genel bakıma sokup değiştirin ki kafanız rahat etsin.