Evet o bakımdan gündüz farına hayırToplumun ceryan parası ödeyen kesiminde olmak da güzel...
Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
Evet o bakımdan gündüz farına hayırToplumun ceryan parası ödeyen kesiminde olmak da güzel...
Var, bugün sana söylediğimVar mı yeni bir fikri olan yeni bir ürün ?
Mirai nin sahibi sana geri dönüş yaptımı?Var, bugün sana söylediğim
Yok bir şey demedi, gerek yok zatenMirai nin sahibi sana geri dönüş yaptımı?
Var, bugün sana söylediğim
Far içi için kullanılan kesintisiz şerit led var, ben sipariş ettim elime geçsin deneyeceğim tampon boşlukları için olursa maliyeti diğerinden çok daha uygun, bilgi vereceğim.Daytime led için farklı birşeyler mi buldunuz yoksa :clap:
Far içi için kullanılan kesintisiz şerit led var, ben sipariş ettim elime geçsin deneyeceğim tampon boşlukları için olursa maliyeti diğerinden çok daha uygun, bilgi vereceğim.
Vay canına kafamda canlandırdım da çok iyi düşünmüşsünüz. Ürün nasıl bişey gelene kadar fikir edinsek bizde ?
Su geçirmez bu ürün zaten, tozdan da bir şey olmaz illaki, yıkayınca geçer siyah olan boşluğa yerleştirmeyi düşünüyorum, yapıştırılır bir şekilde o iş kolay da önemli olan sorduğunuz cm işi, 30 cm ile altta tek şerit halinde olur, 60 lik nasıl olur bilmem artık bakacağızBu ürün far dışında yağmura toza sıkıntı olmaz herhalde . Düşünce çok iyi , yuvada nereye tutturmayı düşünüyorsunuz, görülen ön kısma mı yoksa arka siyah kapağa mı ? Bizim yuvalara 30 cm olan şeritler yetiyor mu
Sizin kadar heyecan yaptım... Merakla bekliyoruz. Güzel olacağından eminim...
Süper olur bülent merakla bekliyorum
Gelsin ürün de deneme yanılma yöntemiyle bir şeye karar vereceğiz artık hep beraber Türkiye de satan var ama fahiş fiyatlaÖyleyse sıkıntı yok valla 10 numarada yakışır hemde. Turuncu sinyal olayı da bitirdi beni. Işıklar yanmazken de kötü durmayacaktır . 30 cm kadar olanı doldurur bence şık durur, katlanıp çift kat olursa hoş durmayabilir. Videolardan baktım da o boşluk için alıcı gözüyle iş var bu üründe, fiyat çok uygun . Şimdi çıkıp bir iki aksesuarcıya uğrayayım belki canlı görürüm ürünü
Dönünce haber vereceğim abi aklımdaselamlar bülent geldinmi?.Hişşşşt ben de buradayım, merakla bekliyorummmmm, olursa iyi olur, olmazsa da çay yaparız olur biter. benim kedi gözü ledler de bekliyor bu arada bülent.bir de f 1 stop u aldım onu da takacağız bakalım.
O da çok maliyetli değil aslındaDiğer bir düşüncemizde kartalgözü mercekli yuvarlak ledleri tektek boşluklara somunlamak maliyet yükseliyor tabiki
Siyah boslugu ben olcmustum 26 cm di