+1Kırmızı ışıkta beklerken, geri vitese alıp, arkadaki bekleyenin ödünü koparma garantili olmuş... Güle güle kullanın...
Kırmızı ışıkta beklerken, geri vitese alıp, arkadaki bekleyenin ödünü koparma garantili olmuş... Güle güle kullanın...
Çare bu+1
Benimde arkadan deli gibi sellektör atanların ödünü koparacak bişey yapmam lazım. Sollamaya çıkıyorum sağımdaki aracı sollarken bazı dangalaklar deli gibi sellektör atıyor. Bende inanadına frene basıp stopları yakarak uyarı yapmaya çalışıyorum ama etkisi oluyor mu bilmiyorum. Bagaja yada tampona 5-6 tane şimşek lamba koyup bu durumlarda yakıp sellektör atanı kör etme hayalim var
Hayır sellektör yapınca ne oluyor? Frene basıp kendimizi sağa miy atacaz onuda anlamıyorum
@barış ata güle güle kullanın, geri gelirken faydası olur mu bilmem ama çok şık olmuş
Hocam arka sislerede bağladım sisleri açıncada yanıyo millet bi sapıtıyo ayrıca gece arka tarafı gündüz yapıyo tavsiye ederim+1
Benimde arkadan deli gibi sellektör atanların ödünü koparacak bişey yapmam lazım. Sollamaya çıkıyorum sağımdaki aracı sollarken bazı dangalaklar deli gibi sellektör atıyor. Bende inanadına frene basıp stopları yakarak uyarı yapmaya çalışıyorum ama etkisi oluyor mu bilmiyorum. Bagaja yada tampona 5-6 tane şimşek lamba koyup bu durumlarda yakıp sellektör atanı kör etme hayalim var
Hayır sellektör yapınca ne oluyor? Frene basıp kendimizi sağa miy atacaz onuda anlamıyorum
@barış ata güle güle kullanın, geri gelirken faydası olur mu bilmem ama çok şık olmuş
Sisli olmayan gece sürüşlerinde sis farı kullanmak cezai işlemi gerektirir, hatırlatayım...Hocam arka sislerede bağladım sisleri açıncada yanıyo millet bi sapıtıyo ayrıca gece arka tarafı gündüz yapıyo tavsiye ederim
Sisli olmayan gece sürüşlerinde sis farı kullanmak cezai işlemi gerektirir, hatırlatayım...
Maalesef, maalesef, maalesef... İyi insanın, kanun kural tanıyanın, akıl vicdan sahiplerinin bu ülkede yaşaması hep çile olmuştur.Nerde cezai işlem ? Daha dün gece İstanbul'dan Edremit' e geldim ,10 araçtan 6'sı sisle geliyor. Keşke olsa... Uzun + Sis ile gelenler var ,bu kadar kendine küfür ettirmeye meraklı insan topluluğu olamaz.