@ATAK_T-129 abi çok geçmiş olsun.cana gelecegine mala gelsin derler.rabbm bir daha göstermesin.
geçmiş olsun ciddi kazaymış. mal elbet yerine konur cana gelmesin yeter
Çok geçmiş olsun, Power donanım iyi fiyata bulursanız kaçırmayın derim, diğer forumda iyi fiyata Power dizel alındığı paylaşılmış, bilginize....
2018 den önce alın ama, vergi avantajı için, rica ederim.Teşekkür ederim. Ankara bayisine araç 1 hafta sonra gelecekmiş.Araştırmaya devam ediyorum şimdilik. İş nedeniyle 1 ay sarkabilir zaten almam.
Çok geçmiş olsun..acele etmeyin iyi araştırın bütün bayilere sorun yıl sonu ellerinde 2016 kalan olursa çok iyi fiyata alabilirsiniz.
Cok gecmis olsun, Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun Atak129
Merhabalar. Şu an kullandığımız hyundai aracımız kaza sonucu büyük hasar aldı. Muhtemelen pert olacak. Eşimde işe arabayla gitmek zorunda olduğu için yeni araç bakmam gerekiyor. Makyajlı , yeni kasa mazda 3 ,dizel , power sense için fiyat alan üyelerimiz mevcut mudur? İndirim vs. bilgisi olan paylaşım yaparsa çok sevinirim.
Gecmis olsun
Makyajsız mazda 3 de F1 shıft pedal var mı dıreksıyonda ben yok dıye bılıyorum makyajlıda var da
Reflexler de yoktu o zaman dogru, power da vardiBenim 2014 power'da var.
slmlar yeni kasa mazda 3 düşünüyorum sizce dizelmi benzinli almalıyım sunan benden 2016 model skoda super b 1.4 tsi prestij paket var ful cam tavanlı sizce bundan mazda ya siz olsanız geçermiydiniz
G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi