Murat Yılmaz
Seçkin Üye
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bu koltuk renkleriyle sen artık tam bir ING 'lisin abi Şaka bi yana güzel durmuş hayırlı olsun @Murat Yılmaz
Turuncu değil bu foto yanıltması
Bu koltuk renkleriyle sen artık tam bir ING 'lisin abi Şaka bi yana güzel durmuş hayırlı olsun @Murat Yılmaz
Bana daha çok milletvekili ceylanı rengi gibi geldiTuruncu değil bu foto yanıltması
Telefonda V20 amaTuruncu değil bu foto yanıltması
Hangi renk?İstanbul'dan, Kuşadası'na geldim. Terletme yakma vb şeyler yok. Suni deri olmasının da tabii avantajı var bu olayda. Düşünen olursa test edebilir. Yakında karamio' da şekil olacak inşallah
Hangi renk?
A sutunundaki direkler benim gözünü tırmalıyor siyah süet olsa fena olmaz dimi garaj agaları
Aynen öyle.A sutunundaki direkler benim gözünü tırmalıyor siyah süet olsa fena olmaz dimi garaj agaları
Bakmak lazım, iç bütünlüğü bozmamak lazım, kötü olmaz gibi siyah her şeye uyumluA sutunundaki direkler benim gözünü tırmalıyor siyah süet olsa fena olmaz dimi garaj agaları
A sutunundaki direkler benim gözünü tırmalıyor siyah süet olsa fena olmaz dimi garaj agaları
Deri zamanında terlete terlete bi kere terletiyor damgası yediği için deride terlersen deri terletmiş oluyor, kumaşta terleyince sen terlemiş oluyorsun.İstanbul'dan, Kuşadası'na geldim. Terletme yakma vb şeyler yok. Suni deri olmasının da tabii avantajı var bu olayda. Düşünen olursa test edebilir. Yakında karamio' da şekil olacak inşallah
Sen söyleyene kadar batmıyordu. Şimdi kaç kere baktım net göze batıyorA sutunundaki direkler benim gözünü tırmalıyor siyah süet olsa fena olmaz dimi garaj agaları
Sıkıntı olmaz abi benimkinide çıkarak aradan hatta kumaş alıpmı yapsak bi kumaş vardı tay tüyü mü at tüyü mü neydiAirbagden dolayı sıkıntı olmazsa çok güzel bir durur
Bu karbon artık bana çok itici gelmeye başladı, suyunu çıkarttılar, benim görüşüm olumsuz.
Bu karbonu kim attı ortayaBu karbon artık bana çok itici gelmeye başladı, suyunu çıkarttılar, benim görüşüm olumsuz.
Ben. Bu kumaşı nasıl düzgün yapıştırmayı planlıyorsun? Kıvrımları var sütunların. Ben de istiyorum böyle bir atraksiyon da, ele yüze bulaştırılırsa geri dönüşü zor olur. Bir de b sütunu komple kaplamalı.Bu karbonu kim attı ortaya
O zaman orjinal metalik gri renkte boyatmak mantıklısı.Bu karbon artık bana çok itici gelmeye başladı, suyunu çıkarttılar, benim görüşüm olumsuz.
Ben. Bu kumaşı nasıl düzgün yapıştırmayı planlıyorsun? Kıvrımları var sütunların. Ben de istiyorum böyle bir atraksiyon da, ele yüze bulaştırılırsa geri dönüşü zor olur. Bir de b sütunu komple kaplamalı.
O zaman orjinal metalik gri renkte boyatmak mantıklısı.