MutluTEKİR
Aktif
Kapıların içi de siyah olursa aracın içinin çok boğacağını düşünüyorum Murat abi.
Bende...Ne kadar mutlu oldum anlatamam
Kapıların içi de siyah olursa aracın içinin çok boğacağını düşünüyorum Murat abi.
Bende...
Deriye bi kucak para vermek yerine çıkma Mazda 6 koltuk takımı al hem derisi olur hem elektrikli koltuk, koltuk ısıtma bile olabilir araştırmakta fayda. Twingo'ya farklı bir aracın koltuğunu takan görmüştümGeçen hafta koltuklarında deri yapılması için art car'a bırakacaktım aracı. Bütçesi vs her şey hazırdı, iş randevu almaya kalmıştı.
Bu noktaya kadar kesin kararlıydım, ama @kadir boşver abi o paraya tavuk alırız deyince vazgeçtim. İşin şakası bi yana @kadir baştan beri karşıydı abi değmez diyordu ve sonunda ikna etti beni.
Koltuklardan vazgeçince kapı içi ve kolçak üstünü siyah yapayım, en azından görüntü cuk diye otursun dedim. Art car'dan boya tutar diye onayda aldım.
Öncelikle kolçak üstünde test yapıp, sıkıntı olmazsa kapı içlerine gelecektim. Dün gece buluşma sonrası eve gelince koyuldum işe
Ekli dosyayı görüntüle 27349
Ekli dosyayı görüntüle 27350
Müsait zamanda kapıları da halledeceğim.
Geçen hafta koltuklarında deri yapılması için art car'a bırakacaktım aracı. Bütçesi vs her şey hazırdı, iş randevu almaya kalmıştı.
Bu noktaya kadar kesin kararlıydım, ama @kadir boşver abi o paraya tavuk alırız deyince vazgeçtim. İşin şakası bi yana @kadir baştan beri karşıydı abi değmez diyordu ve sonunda ikna etti beni.
Koltuklardan vazgeçince kapı içi ve kolçak üstünü siyah yapayım, en azından görüntü cuk diye otursun dedim. Art car'dan boya tutar diye onayda aldım.
Öncelikle kolçak üstünde test yapıp, sıkıntı olmazsa kapı içlerine gelecektim. Dün gece buluşma sonrası eve gelince koyuldum işe
Ekli dosyayı görüntüle 27349
Ekli dosyayı görüntüle 27350
Müsait zamanda kapıları da halledeceğim.
Eline sağlık, bu boya ne türden acaba?
Abi aracın içi tamamen siyah olunca bana basık geliyor. Ama senin için önemli bir unsur değilse boya gitsin.Mini anket biliyorsunuz deri koltuk olayı rafa kalkınca kolçak üstünü siyaha boyadım. Kapı içleri şimdilik böyle duruyor, kapı içlerini siyaha boyayayım mı, yoksa böyle mi kalsın?
Ekli dosyayı görüntüle 27580
Abi aracın içi tamamen siyah olunca bana basık geliyor. Ama senin için önemli bir unsur değilse boya gitsin.
Gerçi bana boyamak istiyorsun gibi geliyor
Göğüs altı da bej mi?
Füme güzel gider, koltuklarla benzer tonları tutturursan hele tadından yenmez. Araç içi gri tonlar baya var gördüğüm kadarıylaNaynnn o kısım siyah