skyline
Fedakarlık yoksa, zafer de olmaz.
- Araç Markası
- '99 Mazda 1.8 323F GT
- Araç Renk ve Tip
- Gümüş Gri HB
Perde işi çözer. Rica ederim.Teşekkürler.
Ama bu da neticede cam filmi olarak geçecektir. Açıklık koyuluk değil zaten kıstas. Cam filmi var mı, yok mu...
Az önce şirket için Transit Custom u bayiden teslim almaya gittim.
Yeni fiesta ve yeni focus bayinin içindeydi. Arka camları zift gibi simsiyah, ön camlar biraz daha açık ama yine de bayağı koyu. (Benim aracıma kıyasla)
Benim sindiremediğim nokta; camdaki 43R logosu nedeniyle bu araçlar içi daha az göründüğü halde, arkalar hiç görünmediği halde güvenlik zaafiyeti oluşturmuyor. Ancak benim gibi içi gündüz vakti görünse, metalize olmasa bile cam filmli araçlar güvenlik gerekçesiyle muayeneden geçemiyor, ceza yiyor.
Madem film görünse bile bu kadar sakıncalı, ya aracı satıp bu tip inadına içi hiç görünmeyen bir araç alacağım, ya da içeriyi özellikle arkaları hiç göstermeyen perde vs bakacağım.
Özellikle cam firmaları için bulunmaz fırsat. 43R logolu cam imalatına başlayıp satışa çıkarsınlar... Yoksam... Yok, yok o kadar değildir... Değildir dimi?
Cam firmaları bu işi yapıp rant elde etsin fln diye düşünmemişlerdir... 43R logolu cam üretim izni olan firmalara bi bakasım geldi.