PsiKoMaNYaKoLoG
Katılımcı
Moderatörün son düzenlenenleri:
Maytap geçiyorlar diye de ekleyelim mi Abi başlığa?Konu başlığını da güncelleyelim o zaman.
O kısma bizim yapacak bir şeyimiz yok, biz de yazılan prosodürü uygulamak zorundayız diyecek, dediğim gibi çok fazla siyah değilse hafif kusurla geçer sorun olmaz.Ben şöyle bir yol izleyeceğim:
Cemşid'in üstünde sanırım 3 numara koyulukta film var. Nisan ayında da vizeye girecek. O güne kadar güneşte bırakıyorum, filmin koyuluğu azalsın diye.
Görevli memur ile karşılaşırsam da diyeceğim tek şey "önce trafikteki kadın sürücüleri sıkıştıran, anası kötü yola düşmüş iki ayaklı hayvanlara önlem alın sonra ben zaten filmleri çıkarırım". Buna rağmen ceza yazarsa da yapacak bir şey yok.
Ben şöyle bir yol izleyeceğim:
Cemşid'in üstünde sanırım 3 numara koyulukta film var. Nisan ayında da vizeye girecek. O güne kadar güneşte bırakıyorum, filmin koyuluğu azalsın diye.
Görevli memur ile karşılaşırsam da diyeceğim tek şey "önce trafikteki kadın sürücüleri sıkıştıran, anası kötü yola düşmüş iki ayaklı hayvanlara önlem alın sonra ben zaten filmleri çıkarırım". Buna rağmen ceza yazarsa da yapacak bir şey yok.
Bu sadece hükümetin oltasıydı. Serbest haberi çıkınca herkes film çektirdi, şimdi görev sırası hükümette. Önce yasak, ardından kesilsin cezalar gelsin paralar.
İkinci paragraftaki yaklaşımda olanlara şunu söylüyorum, "haklısın" demekten başka bir şey diyemiyorlar;
"sen denize olta attığında, denizdeki bütün balıkları tutabiliyor musun?"
Oltayı denize atmaya devam edelim yeterli.Amaç tüm balıkları tutmak değil, bir kaç tanesini tutup diğerlerini bu vasıtayla kaçırabilmek.
Diğer türlü senin verdiğin örneklemeden gidersek olaya şu şekilde mi bakmamız lazım: Bütün hırsızları yakalayabiliyor muyuz? Hayır, o zaman diğerlerini de yakalamaya gerek duymayalım?