Bu konu bence sıkıntılı bir konu arkadaşlar. Yarın öbür gün satıcılardan biri gelse dese ki, sen benim malımı ne hakla kötülüyorsun; inanın cevap vermesi çok zor olur. Hukuki yaptırımı bile olabilir bence.
İşin hukuki kısmını ben takipteyim o konuda hiç kimse aleyhimize bir şey iddia edemez... @PekosBill in bahsetmiş olduğu gibi hem ilanda "bu araç orijinaldir, boyası kınası ıvırı zıvırı yoktur" mealinden açıklama yazdıracaksın hem de araç hasar kayıtlı çıkacak... Bunu herkes tolere etse bile biz buradan tolere edemeyiz. Doğruluk, akıl, vicdan ve hukuk neredeyse biz ve üyelerimiz bu çatı altında toplanmak için varız.Bu konu bence sıkıntılı bir konu arkadaşlar. Yarın öbür gün satıcılardan biri gelse dese ki, sen benim malımı ne hakla kötülüyorsun; inanın cevap vermesi çok zor olur. Hukuki yaptırımı bile olabilir bence.
Bir istihbaratta bendenhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-emsalsiz-otomatik-626-354095943/detay
Arkadaş lar bunu yazsam mi yazmasam mi diye çok düşündüm ama sonra dan olur da bir arkadaşımz alır ve aldığına pişman olur diye kendi mi sorumlu hissedip yazma kararı aldım.
Bu araca iki ay önce Ben de bakmıştim.gene bursadaydi.belki zorlasaydk 9 milyara ala bilirdik ama altından ne kadar masraf çıkacağını bilmediğimiz için uzak durduk.arabayi yakından gördüm sıkıntı li araçti ve sahibi o zaman km geri alınmış demiş ti hatta ne kadar geri alındığı ben de var di ama şu an yanım da yok dedi.
Daha sonra dan aracı ankara da bir galeri almış ve araca tamamen boya yaptırip ilana koymuştu orda görmüştüm.
Şimdi de tekrar araç bursa ya geçmiş ve sahibi 17 750 yazmış ve km orjinal demiş.bu araca dikkat edelim .
Hakan Abi sen Ben den Daha Dikkat li çıktın yaBir istihbaratta benden
Aracın hasarlı haldeyken ihaleyle satış ilanı...
En azından sahibinden.com da satıcılara yapılan yorumlar ve puanlama sisteme olsa , insanlar daha çok dikkatli olur .
Mesela A satıcı 10 adet araç satmış ve bu satıcılardan araç alanlar şikayet ve memnuniyetlerini paylaşabilseler bir çok sıkıntının önüne geçilebilir.
Ama sanırım sahibinden.com bunu özellikle yapmıyor diye düşünüyorum .
Süte su karıştıranı % kaç kar ettiğini soran zihniyet bu yolu açtığını düşünmeden vyaya bilerek yapıyorsa sonuç elbet kaçınılmaz şekilde buraya çıkıyor.vay üçkağatcılar vay...bunlar egıtım sisteminin çürük meyveleri....bunları ıyı egıtememişiz ki insanları dolandırıyorlar...
Konu hortlamışken bende uyarı yapayım. 34CFS38 plakalı Mazda satılık ilanlarına düşerse işinizi sağlam yapın, kapora vs. Göndermeyin. Araç hacizli ve borcu var satış yapılamıyor. Araç sahibi sözünün eri değil maalesef.
Bilgilerinize...
Bu araç premacy değil mı Veli abi. Satan kişi bence satma taraftarı değil heralde.Konu hortlamışken bende uyarı yapayım. 34CFS38 plakalı Mazda satılık ilanlarına düşerse işinizi sağlam yapın, kapora vs. Göndermeyin. Araç hacizli ve borcu var satış yapılamıyor. Araç sahibi sözünün eri değil maalesef.
Bilgilerinize...
Bu araç premacy değil mı Veli abi. Satan kişi bence satma taraftarı değil heralde.
Haklısın Veli abi. İnsanlara güvenmek zor. İnşallah gönlüne göre bulursunDetayları çok farklı olayın, fazla detaya gerek yok şimdilik; plaka ve uyarımı dikkate alan, başkalarının acı tecrübelerini yaşayarak öğrenmemiş olur hocam. Şunu öğrenmiş oldum, bir kesim insan verdiği sözün ne anlama geldiğinin ya farkında değil ya da omurgasız...