Konuya buradan devam edelim.
Piyasaya göre yine uygun kalmış fiyatı, gerçi boşline modeli ama millet kuş serisine, Fransız tenekesine bu fiyatları istiyor.
Piyasaya göre yine uygun kalmış fiyatı, gerçi boşline modeli ama millet kuş serisine, Fransız tenekesine bu fiyatları istiyor.
Atılgan işi senin uzmanlık alanın abi, inşallah denk gelir.Klimalı ,ufak tefek şehir içi koştur dur
Kayınçoya lazım olacak Bursa'ya gidip gelmesi gerekiyor o yüzden bakınıyorum biraz , malum Mazda' nın her serisi bir kese altın taşırcasına fiyat arttırıp alınabilir özelliğini yitirdi artık.
Abi hazır müşteri de varken... Sen bilin gariVala öyle olacak gibi, hani ufak tefek 323 falan bakayım dedim ama onlarda 20-30 bin arası olunca 626 lar 50 bine dayanıp benim guzu neredeyse 80 bini görünce yok kalsın Mazda aşkı dedim.
Zaten kendim için düşündüğüm 80-100 bin arası Pickup arkasına 80 bine sıfır çekme karavan sen sağ ben selamet
Arkadaşlar selamlar, malum fiyatlar çok yüksek, hedefimi 2008 model altı Mazda 6 olarak değiştirmeliyim. Temiz bakımlı önerilerinize açığım, teşekkürler
Abi hazır müşteri de varken... Sen bilin gari
Bir ara sosyal medya çöplüğünde denk gelmiştim, o zaman piyasa böyle saçma değildi ve satılık mı diyenlere sahibi kızıyordu... Ya da ben yanılıyorum.Maşallah bu aracın fiyatı altın ve döviz ile beraber yükseliyor
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Tam koleksiyonluk
Şanzıman nereden çıktı?Abiler ne dersiniz, şanzımanı sorunlu mudur? Bakılır mı, alınır mı?sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Şanzımandan başımız çok ağrıdı abi ondan, tabi lpg uyumu da önemliŞanzıman nereden çıktı?
Öncelikle, lpg de düzgün çalışıyor mu onu araştır derim.