benim asıl merak ettiğim acaba km gerçekten orjinal midir?
Eyiyiz eyiyiz, biz böyle eyiyiz.gelsinler tabi, hepinizi V6 ailesine bekliyoruz genşler, Nassınız, eyisisiniz?Ekli dosyayı görüntüle 41011
Adamı arayıp konuştum. Kaza fotoğrafları yokmuş. Tramerde kayıt çıkıp çıkmadığını da bilmiyormuş. Sağ far su alıp nem yapmış galiba dedi. Eşi kullanıyormuş aracı. İlk 2 yıl yetkili serviste işlem yapılmış. Daha sonra özel serviste yaptırmaya başlamış. 2 yıl önce Atiker LPG taktırmış. Telefonda 34.500'e düştü. 34'e bırakır kesin. Daha fazla düşmem dedi. Aslında fiyat şu açıdan makul geldi. Geçtiğimiz ay Atikeri aradım. Uyumlu kit için 2500 TL montaj bedeli söyledi. En ucuzu bile 2000 TL. Sparkların çoğu da LPG'siz satışa çıkıyor. Dolayısıyla LPG takma maliyeti de olacak. Bunu göz önünde bulundurunca araç 32 bine geliyor. Şu far mevzusu kafamı karıştırdı. Acaba düşük maliyetle ve uyum sorunu olmadan çözülebilir mi ki? :S Haftaya İstanbula giderken Balıkesir'den geçeceğim nasılsa. Satıcıya da söyledim, 1 saat önceden haber ver buluşalım bak gör kendin dedi. Haftaya kadar Satılmazsa 33 bin için niyetleneyim diyorum ne dersin?Yan sanayi farı varmı bilmiyorum bana yoktur gibi geliyor.
Açıklamaya bakırlırsa satıcının arabadan anladığı yok. Muayene 2021 Kasım demiş bu mümkün değil. 8 airbag var demiş, yanlış! 10 airbag var.
Sağ fardan kastı; önden bakınca ona göre sağda kalan far olabilir çünkü yeni duruyor
Pazarlık kabiliyetim fena değildir ama artık araç satıcıları ile muhattap olmaktan bıktım abi. Bende şuan araç arıyorum bu Urfalı satıcılar beni araba satarkende, araba alırkende deli ettiler. Şuan bende araba arıyorum Urfa içi. Satıcıya kapı döşemelerinden bagajdan torpidodan foto çekip yollayabilirmisin diyorum. Herif "uğraşamam ben gel bak diyor" sanki albüm yap kargoya ver dedik
Vallahi artık satıcılarla muhattap olasım gelmiyor
Son kasa Spark piyasadaki en iyi F/P aracıdır.
B segment ama kabin C segment kadar ferah
Motor 1.2 ama çok seri 1.4 gibi
Donanım D segment arabalar ile kapışıyor
Yakıt süper en az yakan dizelden bile az yakar (LPG ile TL bazında)
Daha ne olsun. Vallahi ben sattığıma çok pişmanım. Gram boya yoktu ve boncuk gibi rengi vardı 30.500 verdik, hatta forumdan talip olursa 29.500'e veririm demiştim. Şimdi bu piyasada başkasında olsa 36-37 isterler
Geçmişi sağlamsa bakımları aksatılmamışsa işini görür abiÖyle aile boyu kullanmayacak genellikle tek kişi nadiren iki kişi olur, performans dersen artık çok daha sakin kullanıyor rampalarda onu üzmesin yeter.
Yavvv abi onun km sayacı bozulmuş ondanHaftalar geçti, aylar geçti, yıllar geçti... Mevsimler değişti, bu aracın km'si değişmedi?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...a-100000-de-mazda-626-2.0-gle-493608398/detay
1.6 ile yolda giderken dışarıyı izleyebilme keyfinden bahsetmiş olabilir.Galerici dayım kelime oyunu yapayım demiş ama s. sıvamış
"2.0 motorla sanayide uğraşacağıma 1.6 motorun keyfini sürerim"
https://www.sahibinden.com/ilan/vas....6-doch-motor-hatasiz-boyasiz-640635019/detay