Handsomesalas
Katılımcı
Hemen okuyorum #murat beyAslında çok hassas sayılmaz ama kullanıcıları ferrari sanıp fazla zorluyor araçları benim konuyu okuyun baştan sona
Edit: Veli abi benden önce ferrari örneğini vermiş zati
Hemen okuyorum #murat beyAslında çok hassas sayılmaz ama kullanıcıları ferrari sanıp fazla zorluyor araçları benim konuyu okuyun baştan sona
Edit: Veli abi benden önce ferrari örneğini vermiş zati
@ezmocesteri bey aslında mazda hastalığım başlayalı hangisinden başlasam diye tabiri caizse maymun iştahlı oldum. Bi diyorum 323 bi diyorum 626 olsun bi de diyorum bulaş krediye temiz mazda3 al. Ama forumu 1 yıldır takip ediyorum kafamda oluşan genel mantık km'sinden den de önemlisi temiz bakımlı ve oynanmamış olmasını denk getirmek.@Handsomesalas eğer sağı solu özellikle motor aksamı kurcalanmamış tertemiz bir Lantis bulursan gözü kapalı alabilirsin, Lantis'in sıkıntısı TR'de bahsettiğim özellikte çok nadiren bulunması, yoksa performanssız bir araç asla değil.
@ezmocesteri bey aslında mazda hastalığım başlayalı hangisinden başlasam diye tabiri caizse maymun iştahlı oldum. Bi diyorum 323 bi diyorum 626 olsun bi de diyorum bulaş krediye temiz mazda3 al. Ama forumu 1 yıldır takip ediyorum kafamda oluşan genel mantık km'sinden den de önemlisi temiz bakımlı ve oynanmamış olmasını denk getirmek.
D sınıfı ile başlamayın da hangisi ile başlarsanız başlayın biz açılışı 626 ile yapıp 6 ile devam ediyoruz ve araç değiştirmek istediğimizde D sınıfı harici herşey ufacık geliyor
@ezmocesteri bey aslında mazda hastalığım başlayalı hangisinden başlasam diye tabiri caizse maymun iştahlı oldum. Bi diyorum 323 bi diyorum 626 olsun bi de diyorum bulaş krediye temiz mazda3 al. Ama forumu 1 yıldır takip ediyorum kafamda oluşan genel mantık km'sinden den de önemlisi temiz bakımlı ve oynanmamış olmasını denk getirmek.
@hagakure bey japona ilk toyota sol kasa ile başladım. Tamamen acemi işi olarak aylarca nette ilanları takip edip araştırdıktan sonra Ankara'da her hafta araba pazarına git-gel dua edip ya nasip dedim 88.000km'de bi hb sol kasa buldum.sadece bi expere götürdüm ve 27000'e aldım. 3 yıl kullandım rutin bakımları harici orjinal 7 yıllık aküsünü degistirdim. Ev alınca 32.000'e satmak zorunda kaldım.Arabayı kullanmak harici pek arabalardan anlamam ama arabalara merakım ilkokuldan beri hastalık gibi 20 yıl önceki akrabalarımın arabalarının plakasını bile hala unutmadım. Sınıf olarak c-d ayrımında neler olur bilmiyorum ama şimdilik sanırım bütçem @Oğuzhan bey in bj kasanın yarısı kadar da olsa temizine ancak yeter ev kredisi bitmesine 20 ay kadar kaldı.Bu kasanın mekaniği ve elektrik aksami 626 dan daha basitmiş herhalde. Tavsiyeniz için çok teşekkürler @Lupara bey toyota gibi bunda da tek hedef koyup kendime 3-5 sene sorunsuz binilecek temiz bişey bulmak lazım sonra da nasipse skyactive diyelim.
Civic fiyatına Accord diyor, sanki hayrına bağış yapıyor
Civic fiyatına Accord diyor, sanki hayrına bağış yapıyor
Kaza büyük değilse ve onarım güzel yapıldıysa araç çok uygun. Binicisinden 50 ye alınırmış
abi bunu daha önce de konuşmuştuk ama km bana fazla..cunki ben de çok km yapıyorum.3 sene de 300 bin olur bu araba ben de
Düşük km'li ile arasında en az 25 milyar fark var hocam, bir araba kadar nerdeyseabi bunu daha önce de konuşmuştuk ama km bana fazla..cunki ben de çok km yapıyorum.3 sene de 300 bin olur bu araba ben de
O direksiyon neden sola doğru kaymış ben orasını anlamadım? Anadol gibi...Kaza büyük değilse ve onarım güzel yapıldıysa araç çok uygun. Binicisinden 50 ye alınırmış
Hasarsız kayıtsız olanları 70-75 civarı gidiyor diye biliyorum
yani orası da öyle tabi abiDüşük km'li ile arasında en az 25 milyar fark var hocam, bir araba kadar nerdeyse
Kaza büyük değilse ve onarım güzel yapıldıysa araç çok uygun. Binicisinden 50 ye alınırmış
Hasarsız kayıtsız olanları 70-75 civarı gidiyor diye biliyorum
benim araba nin üstüne ne kadar ister ki???Bu bi de makyajlı galiba
@mustafayk hemen ara bağla başını 500 bin km. de olsa satılır raad ol
@ozgur35 bu km.ler rodaj sonrası daha D sınıfında km 200 den başlar